Jak byłem mały to oglądałem bajki na video z cygańskimi dziecmi. Mój ojciec był stolarzem i jak byłem mały to czasami zabierał mnie gdzieś na fuchy zebym popatrzał sobie. Robił kiedys jaka fuche u "bogatych" cyganów. połowa lat dziewiedziesiatych, cygański penthous. Wszadzie boazeria, dywany z jezusem na scianach, cygani obwieszeni złotem, cyganskie dzieci miały nawet fajne zabawki. tata robił jakieś szawki w kuchni. a ja ogladalem bajki na video z cyganskimi dziecmi ( ͡°͜ʖ͡°)
Zawartość opakowania ciastek fitking delicious. Hurr durrr przecież gramaturę masz na opakowaniu, to nie jest żadne oszustwo! Moim zdaniem jednak jest to słabe. #dieta #ciastka #jedzenie #fitkingdelicious #oszukujo
Mój ojciec był stolarzem i jak byłem mały to czasami zabierał mnie gdzieś na fuchy zebym popatrzał sobie. Robił kiedys jaka fuche u "bogatych" cyganów. połowa lat dziewiedziesiatych, cygański penthous. Wszadzie boazeria, dywany z jezusem na scianach, cygani obwieszeni złotem, cyganskie dzieci miały nawet fajne zabawki. tata robił jakieś szawki w kuchni. a ja ogladalem bajki na video z cyganskimi dziecmi ( ͡° ͜ʖ ͡°)