miałem kiedyś do czynienia z taką babo jak ukra,mój brat był 3 lata z taką w zwiazku,wyżej srała niż dupe miała,jedynaczka rozpieszczona miała wszystko co chciała,wszystko musiała mieć najlepsze,pluła jadem na każdego,jak jej nie przytakiwałeś to cie cisneła robiła z ciebie podś#!$%@? a jak ty powiedziałes jej prawde w oczy w ironiczny sposób to mało cie nie zabiła,fałszywka za plecami obgadywała ciebie,ale ty jej nie mogłeś,niszczy wszelakie kontakty z osobami z najblizszego otoczenia swojego faceta...no ku.wa ukra taka jest tu to pokazuje i jeszcze gorsza pewnie na zewnatrz,nikomu nie życze w życiu takiej wiedzmy naprawde #bigbrother
@youngpolishmilffucker: to jest osobowość narcystyczna na moje oko, jeśli do tego ma pieniadze i/lub władze to niszczy wszystko na swojej drodze a do innych ludzi gra uśmiechem i co którzy nie znaja jej za dobrze uważają ze jest super
@malgorzatamij: ta co uczestniczyła w moim zyciu to robiła coś jeszcze gorszego,miała kase a i tak w cwany sposób wyzyskiwała biedniejszych dobrych ludzi,utopiłaby cie w łyżce wody dla korzyści dramat,chociaż mam nadzieje że ukra w kwestiach materialnych nie jest tak perfidna jak ta co opisałem
@youngpolishmilffucker: no to współczuje, mam nadzieje ze już jej nie ma w Twoim otoczeniu. Ja miałam niestety takiego faceta. To był dramat. Poszło nawet w przemoc tortury psychiczne, denerwowała go moja wiedza itp. To jest taka toksyna która obezwładnia (szczególnie w związku) najlepiej mieć to już za soba, jeśli się przytrafi.
#bigbrother