Aktywne Wpisy
Kacaniec +17
Dejcie mi jakiegoś plusa albo słówko na otuchę, bo od godziny siedzę przed stroną internetową i od umówienia się na wizytę do psychologa celem zdiagnozowania mnie dzieli mnie jedno kliknięcie, a ja mam blokadę w głowie. xD
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
Nie wiem czemu jestem takim durniem, że coś, co wy robicie w sekundę, ja nie potrafię tego załatwić od ręki, tylko zwlekam miesiącami.
#grybezpradu #gryplanszowe
W Terraformacji są karty z tekstem i ogólnie poziom skomplikowania rozgrywki jest spory jak na takiego młodego gracza.
Zakazana wyspa ma mechanikę Pandemii, też spoko gra. No i Pandemia: Czas Cthulhu też jest spoko bo mechanika znana z Pandemii nie jest aż tak rozbudowana (ale bardziej niż w wyspie).
@nvrmnd: Park wygląd w porządku, ale chyba wolałbym coś z większą interakcją. Z drugiej strony lubią grać w Farmera, gdzie też nie ma interakcji, także jeszcze przemyślę. Dzięki.
Za to w USA łatwo, żeby był płacz, bo się okazuje, że wszystkie drogi na najdłuższy bilet zablokowane. A w Europie wystarczy wtedy przypomnieć, że można to zrobić dworcem.
Z roll & write bukiet, rzuć na tacę.
@Jaracz_Joint: Na to liczyłem.
@pan_dzik02: No i chyba na pociągach stanie, ale na inne okazje też już mam listę. Także zamiast jednej gry będzie chyba kilka.