Wpis z mikrobloga

Dobra, śmieszki śmieszkami, ale Macierewicz elegancko #!$%@?ł PiS-owi prezydencką kampanię wyborczą pt.: "My jesteśmy dobrzy, a oni są źli, bo my jesteśmy prawdziwymi Polakami". Antek dzisiaj pokazał prawdziwą twarz katotalibanów z PiS-u.

Wszędzie mamy spiski i wszyscy chcą nas zaatakować (na czele z Rosją i Niemcami, bo jest ruska agentura, neosocjalistyczne imperium i cywilizacja śmierci), jedyna prawdziwa rodzina to chłop i dziewczyna (już mniejsza z tym, że ruchy lpg+ są lewackie i tfu, ale co ma zrobić samotna matka albo ojciec? oni nie będą modelową rodziną według narodowych socjalistów i powinni zostać zdelegalizowani, bo konstytucja nakazuje mówić, że rodzina to chłop i baba po ślubie). Właśnie, śluby. A co, jeśli ja z jakiegoś powodu nie chcę brać ślubu z moją karyną, bo po prostu nam się nie chce? Dlaczego państwo ma mi wchodzić na głowę i wylatywać znowu z konstytucją, że podstawą rodziny jest związek małżeński kobiety i mężczyzny zalegalizowany w watykańskiej instytucji finansowej pod żydowskim zarządem powierniczym (a dla zmylenia wroga nazywaną kościołem)?
No i oczywiście wszechobecna martyrologia zamachu smoleńskiego i gloryfikacja L. Kaczyńskiego, który uparł się, że musi lądować samolotem w lesie, gdzie widoczność pozwalała najwyżej na zobaczenie swojej kuśki w niekoniecznym wzwodzie. Co jeszcze było? Gender jest zły, bo jest lewacki i niszczy nasze rodziny. Katotaliban podstawą życia, bo wolność i niepodległość rzekomo wywodzi się z wiary chrześcijańskiej (a ja myślałem, że została wywalczona poprzez naszych przodków, a nie przez gościa powieszonego na krzyżu, ale co ja tam wiem, jestem tylko lewakiem).
#polityka
  • 5
  • Odpowiedz