Wpis z mikrobloga

dzięki Spotify za polecenie :D

On był samotny, jej było źle
Gdzieś w internecie poznali się
On się zakochał ze samych zdjęć
Bo tam rusałka, dziewczę na pięć
Szczęka mu spadła aż pod sam stół
Dał jej komentarz dziesięć i pół
A kiedy w końcu spotkali się
On jej nie poznał dlatego, że...
Rapapara, rapapara miała ryja jak kopara
Rapapara, rapapara miała ryja jak kopara
p.....k - dzięki Spotify za polecenie :D 

On był samotny, jej było źle
Gdzieś...
  • 23
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 5
@pepkodziobak: tzn teoretycznie Kabanos jest zawieszony. Przedwczoraj Zenek był u Makaka i ten pociągnął go trochę za język, Zenek powiedział że dla niego pod koniec już nie było to przyjemne i były napięcia, ale ostatnio się spotkali i on chciał żeby Kabanos grał bez niego i nawet by się cieszył bo by go ludzie przestali o to wypytywać i prosić żeby grał ich kawałki, z kolei reszta składu stwierdziła że bez
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@pepkodziobak: no to tak przypadkiem wyszło, często siedzę na warsztacie do późna, a Makakart lubię i wtedy słucham tego starego alkoholika, pamiętam że słuchałem jeszcze na radiostacji naście lat temu, później nie wiem co robił bo miałem przerwę, a w sumie z tego się Kabanos wywodzi - vide kawałek "czy mogę poza antenę" :)
  • Odpowiedz
@pepkodziobak poziom polskich kabaretów podany w formie generycznego kucowego rzępolenia.
Trzeba albo mieć 14 lat i odkrywać rocka i jarać się bo hehe zabawne teksty, albo być 40-letnim kucem-januszem, którego najlepsze wspomnienia to picie jaboli w krzakach 20 lat temu.
  • Odpowiedz