Aktywne Wpisy

Lucjusz7 +2
#rozowepaski #przegryw
Dziewczyna jest w ciąży i zostane niestety ojcem totalnie moje życie się załamało w tym momencie, mega się boje że sobie nie poradzimy. Mówie jej żeby się nie martwiła i wgl ale ja wewnętrzenie umieram, ja nie jestem ogarnięty, ja nie chce siedzieć i zmieniać pieluch z tym szlaufem. Mam ochote wyjechać zagranicę ale boje się, że moi rodzice bedą musieli ponieść koszty moich czynów i to mi się słabo
Dziewczyna jest w ciąży i zostane niestety ojcem totalnie moje życie się załamało w tym momencie, mega się boje że sobie nie poradzimy. Mówie jej żeby się nie martwiła i wgl ale ja wewnętrzenie umieram, ja nie jestem ogarnięty, ja nie chce siedzieć i zmieniać pieluch z tym szlaufem. Mam ochote wyjechać zagranicę ale boje się, że moi rodzice bedą musieli ponieść koszty moich czynów i to mi się słabo

Sajko_gang +9
oceny chłopskie patrząc na to że nic się nie ucze nie takie złe na lekcje to tak też nie dużo unikam raczej #przegryw

Short 0.1xbt. X20. Sl brak. Wejście 9205
Jak nie pyknie odpuszczam sobie dźwignie na pół roku
Co spowodowało że otworzyłeś shorta?
Przeczucie, wskaźniki?
z bitmex jest tak że dzisiaj zarobiłeś a jutro stracisz, ja poluje teraz na długiego longa już pod halving, czekam jeszcze w tym miesiącu, chce zobaczyć co się wydarzy, 7,5 było by dobrze na wejście a 6,5 to już super, bez wahania
często dobrze czytam rynek na krótkim dystansie ale nie gram :) to hazard