Aktywne Wpisy
Tak jest, przychodzi typ do pracy na staż i mówi że mniej za 26, 27 zł za godzinę to nie będzie wstawał z łóżka XD Ja kiedyś na studiach miałem darmowy staż na którym zapierdzielałem, czy to rzeczy związane ze stażem, czy jakieś zamiatanie podłogi, bo robota była. Dopiero później to zaoowocowało w postaci zatrudnienia. Ale nie XD Teraz młodzi mają kupe kasy od rodziców, ale i tak za mniej niż takie
Pierwsze i najważniejsze info to termin:
17 Listopada, zaczynamy o godzinie 12:00 jak zwykle siedziba naszego sponsora, czyli lokal przy ulicy wielickiej 42 w Warszawie.
Zapraszamy wszystkich kierowców z sezonu wraz z rodziną ( ͡° ͜ʖ ͡°) W planach mamy oczywiście rozdanie nagród indywidualnych dla najlepszych zawodników sezonu oraz puchar i wyrazy szacunku zwycięzców klasyfikacji drużynowej :D Na miejscu będziemy mogli się sprawdzić w konkurencji timeattack na kapsułce oraz jakieś male lanparty na mKokpitach. Rozdamy też kilka kubeczków dla osób które wygrały je w losowaniach powyścigowych, pozostali otrzymają je niebawem drogą pocztową. Co więcej? a własnie dotarły do nas upominki od Rosso Sim Racing dla top 3 sezonu mini prezentacja na foto poniżej.
Na ta chwilę tyle, czekajcie na kolejne informacje...
#acleague #assettocorsa #simracing