Wpis z mikrobloga

Grałam duetem Laca - Rash, ale ten drugi w 7 meczach nie zdobył ani jednej bramki. Wkurzyłam się i stwierdziłam, że chcę przetestować pana Polaka rodaka, orła pięknego, biało-czerwonego ( ͡° ͜ʖ ͡°) I na razie strzela aż miło. Będzie miał 8 zgrania (reszta po 10), gdy wbije się lojalka, ale już teraz wkręca przeciwników w murawę. Rashford tylko biegał bez celu, zupełnie jak w rzeczywistości czasami. W trakcie meczu Ndombele zamienia się z Firmino pozycjami.
#fut #fifa20
p.....a - Grałam duetem Laca - Rash, ale ten drugi w 7 meczach nie zdobył ani jednej ...

źródło: comment_TtyZp6s7NuDwYK03keMJU3meSKNydXEL.jpg

Pobierz
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mateusz-zahorski: Ani trochu, zauważyłam, że lepiej mi się gra zawodnikami, którzy może nie są demonami prędkości, ale potrafią jednak zawalczyć bark w bark. Od zeszłej Fify Firmino to jeden z moich ulubionych zawodników na ŚPO, strzały ma fantastyczne.
  • Odpowiedz
@crystal_man: Nie, bardziej tak lubię się po prostu podzielić wrażeniami, może ktoś skorzysta. Jakoś nie przepadam za tym, żeby zadawać pytania "HALO BYKI, CO DO ZMIANY?", bo każdemu się gra lepiej lub gorzej różnego rodzaju zawodnikami.
  • Odpowiedz
@crystal_man: Ciężko mi jeszcze powiedzieć, bo zagrałam nim dopiero może ze 3 spotkania po przesiadce z Alissona. Bronił całkiem solidnie póki co.

A składzik bardzo ładny :) Mi się akurat Jesusem grało całkiem przyjemnie, nie czuć, że ma 82 overalla. Od siebie mogę jeszcze polecić Pepe na prawą stronę, ale ofc co komu pasuje.
  • Odpowiedz
@pieczarrra: Pepe to jest dobry wybór, ale cena mnie do niego nie przekonuje (20k na ps4 to trochę drogo, jak dla mnie), Jak wypadnie z paczuszek to chętnie go wstawie. Aktualnie zastanawiam się nad Aguero za Jesusa, tylko nie grałem jeszcze kimś klocowatym, więc na testy chyba kupie Giroud. A ten Lacazzette, jak sie sprawuje ?
  • Odpowiedz