@related: Na pierwszy rzut oka to ładny remaster d3 zrobili xD Ale nie chcę ich skreślać. Wystarczy że przywrócą kompleksowość tej gry z czasów 2 i mocno ją dopieszczą i będziemy mieć sporego konkurenta dla poe.
@bubr32: noo :/ przykre że ludzie tego nie widzą. Ode mnie z pracy kumple wszyscy teraz podjarka d4 a w poe nawet do 3 aktu nie doszli i mówią że straszny syf.
@PaniFral: graficznie wystarczyło użyć ciemniejszej palety a to właśnie nad grafiką d4 spuszczają się najbardziej. Przecież to dokłądnie tak wygląda jakby zrobili trochę ciemniejszą trójkę i użyli modeli, które mieli w zapasie. Aha, no i głównych skilli jest trochę mało. Jeśli mechanika będzie tak płytka jak w drójce to już jest o niebo lepiej niż w 3 ale nadal 100 lat za poe.
@related lepiej #!$%@? na #!$%@? silniku Poe grac który ma #!$%@? wie ile lat. Wyjdzie to zobaczymy i tak #!$%@?, mam 4k godzin w #!$%@? Poe które jest teraz #!$%@?
@related: kogo obchodzi grafika. Diablo to klimat i historia budowana przez cinematiki. W poe rypiesz te mobki #!$%@? wie po co. Tak przeszedlem cale, tak cisne mapy sam nie wiem dlaczego.
#diablo #gry #blizzcon
W 4.0 będzie remaster oprawy graficznej w poe - strzelam, że cały nowy silnik