Atreyu Atreyu 27.10.2019, 01:29:17 24 Na swoje 10 lecie zrobiłbym jakieś grubsze #rozdajo Co byście chcieli? Gotówka odpada. Jak gry to jakie? Może jakiś zestaw klasyków? Wolalbym w sumie rozdać 20 kluczy do czegoś fajnego, niż jeden do nowego codaA może pizza na mój koszt dla kilku mirków? Ogólnie coś co mogę załatwić siedząc #zagranico Narazie wiem że widzowie #patostreamy I #famemma gówno dostaną xD#kiciochpyta #nocnazmiana #gry Zielczan sad_budluck AidsFiesta TheAR Pawel1342 +19 innych
lenovo99 lenovo99 27.10.2019, 06:37:52 via Android 1 @Atreyu podziel kasę na 3 części, za jedną kup komuś grę, za drugą zamów pizze, a trzecią przelej na cele charytatywne konto usunięte
Atreyu Atreyu 27.10.2019, 20:53:04 0 dej mnie saaba ( ͡° ͜ʖ ͡°)@sorek: 740'stka i Twoja dopłata i jakoś się dogadamy (✌ ゚ ∀ ゚)☞
Atreyu Atreyu 27.10.2019, 20:57:46 1 @sorek: nie wierzę w antyfunty, antyzłotówki i antymaterię, no może w antysemityzm (✌ ゚ ∀ ゚)☞ sorek
Co byście chcieli? Gotówka odpada. Jak gry to jakie? Może jakiś zestaw klasyków? Wolalbym w sumie rozdać 20 kluczy do czegoś fajnego, niż jeden do nowego coda
A może pizza na mój koszt dla kilku mirków?
Ogólnie coś co mogę załatwić siedząc #zagranico
Narazie wiem że widzowie #patostreamy I #famemma gówno dostaną xD
#kiciochpyta #nocnazmiana #gry
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@sorek: 740'stka i Twoja dopłata i jakoś się dogadamy (✌ ゚ ∀ ゚)☞