Wpis z mikrobloga

Dokąd ta fifa zmierza? Minął miesiąc a mam wrażenie jakby był właśnie maj, 3/4 kart ma tak astronomiczne niskie ceny, że rodzi się w mojej głowie pytanie, co ea ma zamiar zrobić? Rok temu miesiąc po premierze dużo kart nawet z takim overalem jak 84 trzymało swoją ceną a teraz chodzą po grosze. W tym roku jakoś za szybko to idzie wszystko do przodu imo :/
#fut #fifa20
  • 8
@majzter: a ja widze czyli grac przeciez mozesz brac coinsy za DR a nie paczki skoro drop i tak slaby tym bardziej ze za FC masz paczki i coinsy plus player picki wiec da sie miec sklad bez fp czy handlowania
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@majzter:Ale dla mnie to jakby odrzucenie części graczy, którzy głównie handluja, a grają przy okazji. Raczej takimi zagrywkami nie zachęca ich do kupienia FP. Takie osoby predzej podziękuja za gra niż cokolwiek kupia.
@1kBona9Fides7: z perspektywa na przyszly rok: trzeba przez pierwszy tydzien fify dorobic sie 5mln na handlu i miec potem w dupie rynek. graczy przybywa, odslona zbiera pozytywne recenzje, to i wiecej paczek ludzie otwieraja i inflacja nadciaga.
gdzies obilo mi sie o uszy ze samo UT z fify 20 stanowi 40% calego zysku electronic arts. z katalogu ktory #!$%@? zawiera kilkadziesiat gier