Wpis z mikrobloga

• 0
Mirki, po nowym roku kończy mi się abonament rodzinny (3 numery) w #tmobile (110 zł za nolimit, 10GB i dwa mega słabe telefony dla żony i dziecka). Dostałem od nich propozycje przedłużenia 149 zł (nolimit, 30GB i trzy mega słabe telefony), więc czas się zbierać.
Najkorzystniej chyba w tej chwili wypada #plush 60 zł za 3 numery nolimit bez telefonów. Jednak jest sporo opinii, że ich internet działa tragicznie, mimo LTE wszystko się przycina, a to jest dla mnie kluczowe. Mieszkam w małym mieście ok. 40 tys. Ktoś posiadający Plush może się wypowiedzieć?

#telefony #abonament #pytaniedoeksperta #kiciochpyta
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@jampan: ciekawą ofertę mają też w #virginmobile, za 3 numery (no limit rozmowy, sms, mms, 20 GB na każdy numer) wychodzi 58 zł. Minusem może być umowa na 2 lata, ale szczerze mówiąc to w sytuacji na rynku telco takiej jak obecnie (czyli że tanio to już było) może się okazać że to wcale nie minus.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jampan: przecież to zależy od konkretnej lokalizacji. Gdzieś mogą być słabe prędkości bo sieć jest wiecznie obciążona, a 5 km dalej będzie śmigać. Plus daje wysokie limity giga i sieć przez to już nie wyrabia. To trzeci operator w Europie pod względem zużytego transferu. Kup plusha na kartę i jakiś pakiet internetu i testuj jak to chodzi. Nie sugeruj się tak bardzo opiniami. To taka różnica będzie w praktyce że
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@jampan: co do virgin tutaj proponowanego to odradzam. Sieć playa ma słaby zasięg własny a roaming krajowy też im się kończy. Widać ten gorszy zasięg. Szczególnie że miałeś T-Mobile który ma najlepszy ale poza tym dla mnie to firma dno.
  • Odpowiedz
@Brudne_Mysli: dzięki, nie znałem aplikacji.
@Ramone: Z Internetu i zasięgu w T-Mobile jestem akurat zadowolony, ale to jedyny ich plus. 20GB/na numer w zupełności nam wystarczy. Play odrzucam na starcie.
  • Odpowiedz