Aktywne Wpisy

pakoraban +77
Mirki, macie w życiu osoby, których nie możecie zapomnieć pomimo upływu wielu lat? Chodzi mi o jakieś platoniczne miłości, obiekty westchnień. Ja do tej pory nie mogę sobie z tym poradzić, nawet zajęcie się czymś nie pomaga

Vagabund +31
Za jakies 5 godzin bede w Polsce (。◕‿‿◕。)
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja
Plujta, mówta co chceta. Tego uczucia nie da się opisac
Pozdrawiam cieplutko i udanego weekendu
#emigracja

Kurła no nie czaję tej najnowszej narracji, że Stolar Out, że Sobol jest super trenerem.
Sobolewski poszedł do- w porównaniu z nami- poukładanego, stabilnego klubu i drużyny. Ba, ta drużyna wypromowała średniego grajka do Włoch za gruby hajs. No i finalnie ta drużyna wypromowała człowieka o wyglądzie i zachowaniu Bobka z Muminków na selekcjonera. Czy Sobol to taki znowu czarodziej? Nie sądzę. Jeszcze wiele nauki i błędów przed nim. Niech je robi gdzieś indziej a z Wisłą niech się spotka gdy my za kilka lat ogarniemy klub a on swój warsztat.
Stolarczyk grał u nas przez pięć lat. Jak się potem okazało, była to akurat złota era naszego klubu. Zasługuje na nasze zaufanie a przede wszystkim wsparcie.
Jeszcze bym zrozumiał, gdyby ktoś tu naprawdę chodził na treningi Wisły, znał się na tym i przyglądał jak pracuje sztab, jakie są ćwiczenia, jakie przygotowania i finalnie wydał taką opinię o Sobolewskim i Stolarczyku. Ale takie gadanie na podstawie wyników z kilku miesięcy? No nie kupuję tego.
Ludziom się wydaje, że to wszystko jest takie proste i oczywiste, a w klubie pracują debile.
Nie należy działać pochopnie ale nie zdziwię się gdyby przyszedł w tym sezonie taki moment, że w akcie desperacj sięgniemy po "efekt nowej miotły".
btw. Ale Sobol był jedną z kluczowych postaci w naszym sztabie trenerskim...
@gascoigne: też nie rozumiem ludzi którzy domagają się wywalenie Stoalrczyka. Sobolewskiemu natomaist na prawdę fajnie idzie póki co ale pewnie jak każdy zaliczy w końcu spadek formy.