Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Volki: wiem ze tam jest o lgbt i rodzinie ale są wazniejsze rzeczy niz #!$%@? caly czas o lgbt. Czyms takim to stracą za 5 lat poparcie i tyle. Ja głosowalem bo jestem za obniżka podatkow.
  • Odpowiedz
  • 17
@mamajasia12 Teraz na tapecie jest sprawa LGBT, więc Konfederacja wypowiada się na ten temat.
RN będzie w tej kwestii najbardziej aktywny i siłą rzeczy pójdzie to na konto całej Konfederacji, mimo, że Korwin wolałby uniknąć takiej sytuacji, robiąc dwa koła poselskie.

Gdy będzie kwestia gospodarcza, to temat nie będzie tak nośny jak o LGBT, i będziesz mieć wrażenie, że mniej zajmowali się tym tematem.
  • Odpowiedz
@mamajasia12: Stałą sie modna bo LGBT jest na zcasie więc można łatwo kapital polityczny zyskać. Artur Dziambor właśnie zapowiedział ,że bedą składać ustawę o likwidacji subwencji dla partii politcznych.
  • Odpowiedz
@mamajasia12: Niestety PiS oraz Lewicowcy wciskają wszędzie LGBT. PiS po to aby odwrócić uwagę ludzi na swoje złodziejstwo, a Lewica dlatego, że wszędzie i we wszystkim widzą seks . Konfederaci nie mogą dać się wciągnąć w tą bezsensowną dyskusje.
  • Odpowiedz
@mamajasia12: Muszą się wypowiadać, mamy w sejmie dużą część lewicy która będzie ten temat teraz non stop wałkować, prawdopodobnie walka na arenie będzie się rozbijać właśnie o LGBT, a partie POPIS PSLSLD będą tak sobie próbowały wyszarpać elektorat jeszcze bardziej go polaryzując. Konfederacja opowiada się przeciwko przymusowi edukacji seksualnej dzieci w proponowanej przez WHO formie i w zamian za to proponuje bon oświatowy żeby to rodzice sami mogli decydować do jakiej
  • Odpowiedz