Aktywne Wpisy
Ruska0nuca +10
jutro mam wesele u kolegi. w zaproszeniu napisane jest, żeby nie kupować prezentów oraz kwitów, zamiast prezentów pieniądze, a zamiast kwiatów kupon do lotka. tak jak z prezentami się zgadzam bo nawet nie chciałoby mi się czegoś szukać, tak bez kwiatów to trochę słabo. warto im kupić jakiś bukiet chociaż mały?
HIMARS +9
Czytajac niektore wypowiedzi o tym, ze Rosjan nalezy #!$%@? bez wyjatku nasuwa mi sie pytanie co wg Wypoku maja zrobic mieszkajacy tam np 20 kilku latkowie zeby nie byc tu bezwzlgednie #!$%@? i wyzywanym od scierwa ludzkiego, jezeli dla nich jakiekolwiek okazanie sprzeciwu oznacza w najlepszym przypadku areszt, wiezienie albo najgorszym wyslanie na front? Sam znam kilku Rosjan osobiscie i ich podejscie jest takie ze #!$%@? z ta wojna wyszlo ale co
Gdzie mam wysłać/zanieść i gdzie w ogóle znajdę pismo w którym nie chcę żeby po okresie skończenia się umowy z Cyfrowym Polsatem automatycznie przedłużyli mi umowę?
Cyfrowy Polsat ma chyba wspólne punkty z Plusem
Wniosek można złożyć w każdym Autoryzowanym Punkcie Sprzedaży bądź przesłać listem poleconym na adres:
Cyfrowy Polsat S.A.
ul. Łubinowa 4A
03-878 Warszawa
z dopiskiem ,,Rezygnacja z usług z końcem okresu promocyjnego''.
Ważne jest, aby zawierał:
- imię i nazwisko,
- numer karty/MSISDN, którego dotyczy sprawa,
- czytelny podpis właściciela.
W kwestii usługi Cyfrowy Polsat