Wpis z mikrobloga

Pewien znany pan na wykopie udzielający się o Rzeszowie napisał już o tym na swoim tagu #jakbedziewpksie, ale nie oznaczył naszego tagu. Otóż dzisiaj był historyczny moment, gdzie na kursy MKS poszły nowe Iveco i Autosan.

Jeśli o ok. 12:30 słyszeliście syreny PSP to we szpitalu na Lwowskiej ktoś zaheheszkował i aktywował system przeciwpożarowy.

Tak wgl @Pangia, na jakich liniach/czym dzisiaj jeździłeś? Interesują mnie godziny 13-15.

#rzeszow pozwolę sobie #jakbedziewpksie #autobusy #autobusyboners
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ZajebbcieTrudnyNick: Tylko jeden pojechał, ale to chyba nawet przed rokiem szkolnym, a dzisiaj ich dwa widziałem. Chyba już zastępują szeregi, może Solbusy/SOR'y dadzą na kursy, gdzie jeździły H10, a same dziesiątki pojadą na nowe kursy?
  • Odpowiedz
@Pangia: A widziałem jednego, ale biały całkowicie bez niebieskich pasków. Jeśli znasz kolegę z MKS, co ma brodę i długie włosy to powiedz mu, że wykop pozdrawia ( ͡° ͜ʖ ͡°) Dzisiaj ogółem to lekarzy w Rzeszowie załatwiałem w pobliżu dworca, a podczas czekania pomiędzy jednak na drugim to spacerowałem po dworcu.
  • Odpowiedz
@keyoo0: Nie kojarzę długowłosego kierowcy jakoś, długobrodego i owszem, jeździ najczęściej na 220 i zawsze ma czapkę z daszkiem na głowie, ale długowłosy… Nie pamiętam jakoś.
  • Odpowiedz
@keyoo0: No jedna osoba mi tylko pasuje do tego rysopisu i jeśli to ten gość, o którym myślę, to on nawet nie jest Polakiem, więc pewnie nie wie, co to Wykop ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@keyoo0: A kto powiedział, że musisz mieć prawo jazdy, żeby sobie kupić pojazd? Jak ci się zmieści pod domem, to może robić nawet za kurnik na kółkach.
  • Odpowiedz