Aktywne Wpisy
fake-konto +6
Napaliłem się w #!$%@? na #dom jak na picrel, ale mam parę wątpliwości:
-dla singla #przegryw a nawet #przegrywpo30tce nie szkoda hajsu jednak? z wykończeniem będzie to ~ 900k?
-przez najbliższe ~ 1.5-2lata musiałbym srogo oszczędzać, tak z 2/3 zarobków a liczyłem, że sobie w końcu zbuduję solidną poduszkę finansową
-brak światłowodu, niby jakiś Play działa całkiem dobrze, no ale światło to to nie jest :(
Z plusów to zajebista lokalizacja, dobra
-dla singla #przegryw a nawet #przegrywpo30tce nie szkoda hajsu jednak? z wykończeniem będzie to ~ 900k?
-przez najbliższe ~ 1.5-2lata musiałbym srogo oszczędzać, tak z 2/3 zarobków a liczyłem, że sobie w końcu zbuduję solidną poduszkę finansową
-brak światłowodu, niby jakiś Play działa całkiem dobrze, no ale światło to to nie jest :(
Z plusów to zajebista lokalizacja, dobra
thumthum +66
Wytłumaczy mi ktoś dlaczego ludzie maja taki ból dupy o ten strój Zelenskiego? Słyszałem, że jak u nas był Stan Wojenny, to nawet prezenterzy telewizyjni byli w mundurach, jako znak walki/gotowości do walki itp. Tak samo i tutaj, symbolicznie barwy „wojskowe?” Spodnie cargo itp to tylko utożsamienie się z walczącymi.
Zelenski w takim stroju - źle
Zelensky w garniturze podczas wojny - też źle bo jak to tak ze jego ludzie walczą
Zelenski w takim stroju - źle
Zelensky w garniturze podczas wojny - też źle bo jak to tak ze jego ludzie walczą
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
#wybory