Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Vadzior bo kiedyś były tam takie fajne jak arabskie, duńskie, tysiąca wysp... A teraz idę same #!$%@? bo mają tylko sosy Heinz. I co nie wypróbuję to smakuje jak gówno. Musztarda mi nie podchodzi. BBQ smakuje jak musztarda. Keczup zbyt standardowy, czosnkowego nie chce bo będzie mi #!$%@?ć z ryja...

@FHA96
@Jogi4 dlatego pytam jakie som dobre jeszcze
  • Odpowiedz
@LZBNZ: Generalnie to zależy od żabki jakie sosy będą mieć. Ja trafiałem jeszcze curry mango. Duński i 1000 wysp powinien być. Widziałem jeszcze algierski ale to już nie heinz.
  • Odpowiedz
via Android
  • 1
@Vadzior bardzo dziękuję za pomoc. Ale właśnie siedzę u turasa i czekam na kebsa. Bo w jednej żabie hotdogi się wyprzedały i "dluugo panie zanim się zagrzeje nowy" a w drugiej żabie fala gimbusów między którymi nie chciało mi się przeciskać. Więc siedzę u turasa xd
  • Odpowiedz
@LZBNZ: No poczekałbyś trochę zanim ta mrożona parówka i bułka rozmarzną ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Lepiej jeść u turasa niż te parówki co potrafią 3 dni kręcić się na tym grillu.
  • Odpowiedz
@0Fifi: No pewnie tak. W jednej ruch, w innej nie. Ale 3-4 dni czasem leżą. Ja bym tergo nie zjadł, wiem jak wygląda to wszystko, przechowywanie, mycie grilla, itp
  • Odpowiedz