Wpis z mikrobloga

Koledzy wytłumaczcie mi proszę jak działa ten glich ze nie muszę grać 10ciu meczy żeby dobić do zgrania? Chce zrobić tą narodową dumę bo z Hiszpanii wypadł mi neuer a zazwyczaj żeby dobić zgranie grałem jakieś 10 gowno meczy..

#fut
  • 10
@rafal-zak: wchodzisz w mecz z totw/druzyna tygodnia (bez roznicy), odpalasz mecz, dajesz srodkowy przycisk PS, ustawienia => siec => testuj polaczenie internetowe i po tym tescie wracasz, wywala Cie z futa, wchodzisz i od nowa - calosc trwa krotko, bilans pozostaje bez zmian
@rafal-zak: To bierzesz sobie składzik, wchodzisz w squad battles i wybierasz jeden z tych składów 2 pierwszych, totw albo ten obok, wychodzisz w mecz kopiesz piłkę raz po czym wychodzisz do menu przyciskiem ps. Potem klikasz przycisk ps, zamykasz aplikacje. Odpalasz fife i tak 10 razy
@iti1986: tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) o widzisz z automatu zalozylem, ze w przypadku rozlaczenia sieci jest tak samo, przetestuje nastepnym razem, bo zanim fifa sie odpali to trwa pewnie z 2min
@yorki: w moim sposobie tylko wyrzuca Cie z futa, taki sam komunikat jak przy rozlaczeniu meczu na tych ich zajebistych serwerach, calosc (1 mecz, test i wejscie w kolejny trwa z 2 minuty) trwa kolo 20 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)