Wpis z mikrobloga

Polećcie fajny serial z 40 minutowymi odcinkami i żeby nie było milion sezonów.
Podobały mi się breaking bad, better call saul, gomorra, atypowy, dark, the end of fukin world, stranger things, kompania braci, true detective, mindhunter, unabomber
Nie podobało mi się lucyfery i inne komiksowe seriale

#seriale #netflix
  • 25
@sunny-d: The Expanse jest scifi, ale nie powiedziałbym, że ma target "dla młodzieży", serial ma o wiele cięższy klimat niż SG-1 i Star Trek, dzieje się jedynie w układzie słonecznym i jest dużo bliższy temu co obecnie jest uważane za możliwe do osiągnięcia w rzeczywistości (oczywiście jest to również serial, więc ma jakieś rzeczy wymyślone na potrzebę serialu)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@niegwynebleid: właśnie nie za bardzo mi się podoba, próbowałem kiedyś Banshee i mnie nie porwało :(
@jeffery: kosmiczny świat też mnie niestety nie porywa :( chociaż Interstellar był super :D dzięki
@Nattana: domek z kart był nawet spoko, dom z papieru super, resztę odpuszczam
@wfyokyga: interesujące bardzo - oglądałeś? Jak oceniasz? Podrzuć jeszcze jakąś propozycją :)
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wfyokyga: 2 sezonu nie straszne, ważne żeby odcinki nie miały po godzinie :) Pacyfik mnie nie porwał i skończyłem na 2 albo 3 odcinku (oglądałem wcześniej kompanie braci). Mam 3 seriale od Ciebie - Waco, Generation Kill i Yellowstone - coś obejrzę z tego :)