Wpis z mikrobloga

@Fifi7: Fraser to dzik, bardzo mi się podoba sposób jego poruszania się po boisku, do tego że jest z niego taki kurdupel to biega jakby miał 99 pace xD
@BooB: Wiem bo trochę nim pograłem, jednak trzeba iść do przodu, Potrzebny mi napastnik bądź SPO bo tam nim gram w 4-1-2-1-2 i nie daje rady.
@revoolution: Gram kilka dni, wszystko do wymiany super tylko że nie mam tyle coinsów. Nie gadaj też że wszystko to początkowy etap, nie każdy jest milionerem, chce wzmocnić 2 pozycję a nie pytam o cały skład.
@Fifi7: ta gra polega na szczęściu i umiejętności handlu - wystarczy ci 1 traf z paczki i możesz z tego zrobić miliony ;-) Ja już mam skład (11) za ~ 2kk, tak słabym składem jak twój w sumie nie zaczynałem jeszcze w żadnej fifie, dlatego mówię że szybko do wymiany
@revoolution: Skład za 100k więcej nie mam. Będę miał 50k albo paczki za rangę pierwszą w 5 dywizji. Tylko czy warto brać te paczki, w sumie kusi dziś trafiłem za SB Illaramendiego pierwsze ekrany i informa wartego QS.

Wezmę paczki to nie będę mieć na Comana ani na obrońcę jak nic nie wyleci.
@revoolution: Spróbuje, Comanowi dam deadeye będzie dobrze. A pomoc jest narazie taka umiarkowana żeby rozegrać piłkę i bronić, tego ndombele mam otw za zadania, powinien już mieć 83 ocene to ea mu nie dało informa bo za darmo to nie dadzą Janusze xd