Pulled Pork według przepisu Karola Okrasy. Drobna modyfikacja: Po 4 godzinach wyłączyłem piekarnik i godzinę zostawiłem w nagrzanym celem odpoczynku. I Dodałem jedną łyżkę suszonej, wędzonej papryki, zamiast dwóch zwykłej słodkiej. Wiem że zdjęcie #!$%@? ale smakuje wybornie. XD Mięso miękkie i wilgotne, jak golonka. Link: https://www.youtube.com/watch?v=s3Hi5oF-ZRc #gotujzwykopem
Drobna modyfikacja: Po 4 godzinach wyłączyłem piekarnik i godzinę zostawiłem w nagrzanym celem odpoczynku. I Dodałem jedną łyżkę suszonej, wędzonej papryki, zamiast dwóch zwykłej słodkiej. Wiem że zdjęcie #!$%@? ale smakuje wybornie. XD Mięso miękkie i wilgotne, jak golonka.
Link: https://www.youtube.com/watch?v=s3Hi5oF-ZRc
#gotujzwykopem