@ProgramistaHTML: może z masłem orzechowym byłyby całkiem dobre( ͡°͜ʖ͡°) jak byłem w uk to wszyszy moi angielscy znajomi byli tak leniwi że żarli ciągle take awaye z dixxy( ͡°͜ʖ͡°)
@ProgramistaHTML: tak, właśnie miałem mindfuck jedząc jajochlebka w usa, którego polałem sobie jakimś sosem ostrym, a to smakowało jakbym jadł pączka z nadzieniem ostrym. Oni to jeszcze chyba obtaczają cynamonem. Tfe, aż się nie dobrze robi. Najlepiej sobie zrobić taką kanapeczkę, czyli na jajochlebka położyć ser żeby się trochę stopił i polać keczupem ;>
@CartmanXD: myślę, że jak już masło orzechowe, to lepiej zwyczajnie z dżemorem a nie jajochlebkiem. Banan też zrobi robotę. Ewentualnie bekon.
@keleris_: ooo tak, z serkiem mistrzostwo. Ja zawsze jak obrócę po raz 1, to kładę ser jak najszybciej i przykrywam patelnię, żeby się też trochę przypiekł. Ewentualnie rozgrzewam widelec na patelni i przejeżdżam po serku.
Beltasz jajka w misce wlewasz na rozgrzana patelnie Szybko wrzucasz na te jajka tosty obok siebie i obracasz jak przejdą surowym jajkiem Jak jajko stwardnieje to obracasz całość jak omleta Po chwili na 1 kromke kladziesz ser/szynke/warzywa i przykrywasz drugą
Tadam masz super kanapkę z francuskich tostow zrobiona w 2 min
@CartmanXD: moja różowa robi tak, że wycina otwór w kromce, kromka na patelnię i wbija jajko w ten otwór, nigdy tego nie znałem, ale pokochałem ( ͡°͜ʖ͡°) Już chyba wiem co będzie na śniadanie w sobotę ( ͡°͜ʖ͡°)
@crooner11: THE SACRED TEXTS! Pamietam, ze mialem te ksiazke za gowniaka, od tamtego czasu to sa juz tylko i wylacznie puchatki a nie jakies tam jajochlebki :D
@keleris_: no i o to chodzi i o to chodzi! Moje ulubione to jeszcze polane tortexem!
@keleris_: ooo tak, z serkiem mistrzostwo. Ja zawsze jak obrócę po raz 1, to kładę ser jak najszybciej i przykrywam patelnię, żeby się też trochę przypiekł. Ewentualnie rozgrzewam widelec na patelni i przejeżdżam po serku.
Beltasz jajka w misce
wlewasz na rozgrzana patelnie
Szybko wrzucasz na te jajka tosty obok siebie i obracasz jak przejdą surowym jajkiem
Jak jajko stwardnieje to obracasz całość jak omleta
Po chwili na 1 kromke kladziesz ser/szynke/warzywa i przykrywasz drugą
Tadam masz super kanapkę z francuskich tostow zrobiona w 2 min