Aktywne Wpisy
FernanduSzantusz +85
Chłopaki jesienią głosujemy na Konfederację!!! p0lki i julczyska szczekają a karawana jedzie dalej. Ten ich ból dupska jest piękny ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Tutaj kilka punktów programu Pana Grzegorza Brauna. Jeśli się zgadzasz zostaw plusika. Niech p0lki i lewactwo widzą, że są nas setki.
1. Socjalizm to kradzież.
2. Aborcja to zbrodnia.
3. Normalna rodzina to podstawa. Nie dla promocji sodomii.
4. Podatki proste i niskie.
5. Kara
Tutaj kilka punktów programu Pana Grzegorza Brauna. Jeśli się zgadzasz zostaw plusika. Niech p0lki i lewactwo widzą, że są nas setki.
1. Socjalizm to kradzież.
2. Aborcja to zbrodnia.
3. Normalna rodzina to podstawa. Nie dla promocji sodomii.
4. Podatki proste i niskie.
5. Kara
#informatyka #elektronika #policja #telefony
Moja babcia zgubiła telefon który jest wyłączony albo bateria w nim padła czy jest możliwość namierzenia telefonu przez policję w takiej sytułacji? Bo ciotka mówi żeby zgłosic to na policje i oni to znajdą. Czy oni znajdą ten telefon?
Moja babcia zgubiła telefon który jest wyłączony albo bateria w nim padła czy jest możliwość namierzenia telefonu przez policję w takiej sytułacji? Bo ciotka mówi żeby zgłosic to na policje i oni to znajdą. Czy oni znajdą ten telefon?
Jedyną normalną możliwością będzie pozbycie się spermiarza ponieważ
Dymy podnoszą oglądalność i każdy o tym dobrze wie
Karolina jest dymogenna
Karolinę wkurza Ania
Ania tak łatwo też nie odpuszcza i to może powodować różne awantury tylko trzeba ładnie je ze sobą konfrontować i jedną na drugą podpuszczać.
Mateusz jest śmieszkiem i pozbycie się go będzie też strzałem w kolano już nie dodając do tego, że też działa Karolinie na nerwy.
Spermiarz nic poza macaniem nie wnosi. Romansu z tego też nie będzie bo debil spalił sobie wszystkie możliwości przez 3 dni.
Jedyne rozwiązanie to jest takie: Na arenie odpada spermiarz i trzeba zacząć z głową prowokować Karolinę przeciwko Ani.
Gwarantowany skok oglądalności.
PRODUKCJO MUSISZ
#bigbrother
Weźmy pamiętne nominację Maćka co spowodowały taki ruch w necie i mogę się założyć, że po tamtej akcji oglądalność na 100% skoczyła a tutaj ta akcja jedyny ruch jaki stworzy to pomiędzy oglądającymi.
po 2 - szczerze to jak widzę te zadania to mi sie streama oglądać nie chce
Imprezy są dobre jak kilka osób jest na siebie ciętych a nie imprezy gdzie się każdy lubi.