Aktywne Wpisy
michalxd21 +294
XD Troglodyci najpierw se włażą na trening jak do siebie, coś seplenią, a na koniec jeszcze decydują kto nie jest godny nosić koszulki. Cała Polska krzyczy z nami, #!$%@?Ć Z PATUSAMI!!! #mecz
dddobranoc +164
Witam czy sądzicie, że spotkałem reinkarnację Perettiego?
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
Wlepa "200 w mieście" i "lubie #!$%@?ć" + dowodzik powinien być zabrany za zaklejenie tablicy rejestracyjnej (kolor tła flagi UE czarny zamiast niebieskiego)
#motoryzacja #samochody #krakow
1. Słyszałem o podkręconej wersji switcha w "czerwonym pudełku"? Jak ma się ona do wersji starszej, bo specjalnie różnicy cenowej nie widać. Wersja czerwona jest podkręcona tylko pod względem dłuższej pracy baterii?
2. Jak ma się sprawa CFW na switchu? Czy wiąże się ona z odpowiedzialnością pokroju bana(na) w przypadku podłączenia konsoli do internetu? Są jakieś ograniczenia sprzętowe jak w przypadku PS3 i PS4, gdzie można wykonać ją na tylko określonej wersji softu? Czy taka funkcja jest opłacalna?
3. Ile mniej ładuje się switch po całkowitym rozładowaniu?
4. Jakie macie wrażenia z grania w switcha na telewizorze? Warto w to inwestować czy lepiej postawić na pełną mobilność konsoli?
5. W sklepie Nintendo są dobre i w miarę częste przeceny na gry czy trzeba być łofco okazji? Słyszałem o zmianie regionu celem zakupu gier. Ktoś może powiedzieć mi więcej na ten temat?
6. Trzeba dokupować dodatkowe urządzenia pamięci dla switcha, jeżeli zakładam, że będę mieć te kilka gierek w wersji cyfrowej?
#nintendoswitch
@KrzyzowiecAlfred: Niższy poziom litograficzny -> mniejsze zużycie prądu -> dłuższy czas pracy na baterii (w praktyce tylko to). To jest tylko nowa rewizja starego switcha.
@KrzyzowiecAlfred: A po co ci to wiedzieć?
@KrzyzowiecAlfred: Nie rozumiem
1. Nowe wersja ma nowszą Tegrę (CPU + GPU), która pobiera mniej prądu przy tej samej wydajności.
2. Za korzystanie można dostać bana na daną konsole na wszystkie usługi online Nintendo. Starsze rewizje switcha są całkowicie hackowalne poprzez zworkę na gnieździe joy-con'a - błąd hardware'owy.
3. Od zera do full około 3 godzin
4. Osobiście gram więcej na TV niż mobile - gry mają nieco lepszą jakość i czasem wydajność
Ile mniej więcej trwa naładowanie switcha po całkowitym rozładowaniu?
Wiedza o CFW jest mi potrzebna, bo kolega pytał ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
@KrzyzowiecAlfred: to źle słyszałeś ;) to nie jest podkręcona wersja, tylko ma nowszy, bardziej energooszczędny procesor, przez co bateria wystarcza na dłużej w trybie przenośnym
@KrzyzowiecAlfred: tak
@KrzyzowiecAlfred: tak
@KrzyzowiecAlfred: Nie pamiętam ale dosyć szybko. Chyba z godzinę.