Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Wurf: Dla mnie ciasto w lafontanie jest zbyt gumiaste i szczerze mówiąc w Tychach wolę pizzę z Best Kebab. Aczkolwiek LF jest na drugim miejscu w moim tyskim rankingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@staryalejary11 to nie jest twoja typowa margherita w podrzednej pizzerii prowadzonej przez halinke tylko prawdziwa neapolitanska pizza ze składnikami sprowadzanymi z Włoszech, dałbym za nią więcej ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Możecie nalać polaczkowi Don Perignona, albo dobrej whisky 18 letniej. Polaczek wypije duszkiem i powie, że cierpkie i jakieś mdłe. Dacie polakowi trufli to powie, że to jakiś zgniły czosnek. Zaparzycie polaczkowi dobrego espresso z dobrej, ręcznej maszyny, z świeżo mielonych ziaren bardzo dobrej jakości, powie że jakaś mała ta kawa i w ogóle kwaśna i i dziwnie smakuje. Dlatego mnie nie dziwi, że 3/4 z was, biedaki szkaluje HAWAJSKĄ. Nie dziwi
  • Odpowiedz
@Wurf: Dla mnie ciasto w lafontanie jest zbyt gumiaste i szczerze mówiąc w Tychach wolę pizzę z Best Kebab. Aczkolwiek LF jest na drugim miejscu w moim tyskim rankingu ( ͡° ͜ʖ ͡°)


@zagu: Gumiastym bym go nie nazwał, a sprężystym. Dokładnie takie jak powinno być w pizzy neapolitańskiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@AvantaR: Ok, mi to nie odpowiada. Do tej pory moje ulubione to z Sezonovo i Baraboo w Kato jak coś ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz