Wpis z mikrobloga

@MPXD: no tak jeszcze mnie oskarż, że się bronie przed jakimś idiotą, domyślam si ę, że nie masz złych intencji, ja rownież w internetach nie od wczoraj ale mimo wszystko są pewne granice.
  • Odpowiedz
@nothanks: tak oskarżę, po co się "bronisz" przed jakimś trollem z internetu? Co cię ten człowiek obchodzi? Nie wiesz kim i jest i widać że to troll. Dawaj go na czarno. To że nie odpiszesz nie znaczy że przegrałaś i nie masz obowiązku debatować na zawołanie
  • Odpowiedz
@MPXD: Po to, by inni w moje sytuacji jak ja nie bali sie prosić o pomoc, by nie czuli się, że to wstyd.

BO TO NIE JEST WSTYD.

Odkąd poczułam to "piętno" na własnej skorze czuje obowiązek by chronic tych, którzy nie maja siły sami się bronić, bo wiem, jak bardzo to boli, jak bardzo moza czuc się bezsilnym, tymbardziej, ze społeczeństwo
  • Odpowiedz
@nothanks: nie widzisz, że to troll? Sama wszystkich poprawiam na tym temat, ale w swoim otoczeniu albo gdy widzę że twierdzenie wynika z błędnej wiedzy. To TROLL. On napisał ten komentarz tylko po to żeby cię sprowokować. Niszczysz sobie zdrowie odpisując
  • Odpowiedz
@MPXD: Troll czy nie, nawet jesli mnie to kosztuje, nikt nie ma prawa obrażać mnie w ten sposób gdy cierpię. Mogłabym olać oczywiscie masz rację, ale to nie fair, że niektorzy sobie pozwalają i żywią się, wręcz chełpią się cudzymi problemami.
Wiem że świata nie zbawię.
Jednak nic sie nie zmieni kiedy wciąż takie głosy będę się pojawiać, a nikt nie będzie reagować.
A ja bardzo chciałabym, by więcej ludzi
  • Odpowiedz
@nothanks klasyka, wykopki #!$%@?ą o tym, że robisz to dla atencji, jednocześnie żaląc się na tagu #przegryw że są tacy biedni i nikt ich nie lubi. Ciekawe czemu?( ͡° ͜ʖ ͡°)

Trzymaj się, życzę, abyś dostała pomocy na którą zasługujesz.
  • Odpowiedz
@Hissis: Typie, zabieraj swoje foremki i #!$%@? z piaskownicy. Nie znasz reguł zabawy że tak powiem, robisz z siebie durnia i prowokujesz. Ktoś cię szczuje czy po prostu z domu takie zachowania wyniosłeś? Turlaj dropsa bucu i usuń konto przy okazji.
  • Odpowiedz
@bocznica: Patrzcie jakim jestem ignorantem **derp** bo piszę o chorobie która statystycznie z roku na rok zbiera coraz większe żniwo ( najwięcej u mężczyzn) ale to zbyt mało informacji dla wykopka by mógł wyciągnąc z tego jakieś wnioski (bo jego mózg nie ogarnia, że oprocz plusikow mozna wpisem coś jeszcze osiągnąć)
  • Odpowiedz
@nothanks jesteś po prostu słaba jednostką i szukasz tu atencji. Polecam tag przegryw i tam się macajcie po jajach z resztą przegrywow gadajacych o śmierci i samobójstwie. Nie szanujecie zycia, niie potraficie się w nim odnaleźć i z niego cieszyć to razem sobie tkwijcie w kółko #!$%@?, a nie, zasmucacie życie w około. Bananowe dzieci, które nie dorosły do wiedzy, że życie dajee po dupie jak się nie ogarniesz.
  • Odpowiedz
@FanaticoRosso1910: aha, wiesz jak działa depresja, rozumiesz, że w kazdym mózgu KAZDY posiada neurotransmitery, czy wiesz, co to znaczy wychwyt zwrotny serotoniny i jej rozkład totalny w przypadku złego funkcjonowania mózgu czy dalej będziesz #!$%@?ć o bananowych dzieciach niedouczony ignorancie? Dokształć się a potem zacznij się sam macac po jajkach jak już zrozumiesz swój błąd merytoryczny. Polecam też zanim skomentujesz sprawdź chociaż ogolnie źrodla wiedzy, gooogle nie gryzie, bez pozdrowień.
  • Odpowiedz
@tom44: Tak biorę, lecze się od roku. Niestety zdaje sie trafiłam niefortunnie z lekarzem, bo przy jego ilosci pacjentow nie potrafi nawet zapamiętać dawki leku jaką przjmuje, wiec aktualnie zmieniam.
  • Odpowiedz