Wpis z mikrobloga

@wykopnet kuźwa ma pomysła xD. A jakby tak do każdego wuzka przymocować mopa między kołami i klijęci by sprzątali? Na wuzkowni automat zmieniająccy ścierę i błysk na całym sklepie murowany xD
  • Odpowiedz
@MartinCh: może i tak, ale w normalnym sklepie zaraz przychodzi babka albo facet z mopem/tym śmiesznym pojazdem i sprzątają. W biedrze do końca zmiany będzie burdel bo nie ma komu się tym zająć
  • Odpowiedz
@wykopnet: W moim Lidlu też bywa #!$%@? podłoga. Za to nie spotkałem się w Lidlu z darciem mordy żeby ktoś otworzył drugą kasę. W Biedrze za to bardzo często widzę max 1-2 osoby na sklepie, które muszą rzucić wszystko w #!$%@? i usiąść na kasie.
  • Odpowiedz
@Sigmanus: Warzywa gowniane, owoce w sumie tez xD w ogole nie rozumiem fenomenu biedry, z dwoch najwiekszych marketow to lidl jest jak hotel piec gwiazdek a biedra to pensjonat marysia z kiblem na korytarzu i wersalka do spania za identyczna cene. Nie, nie jestem fanem lidla ja tam wole do auchana isc i kupic co mi sie podoba, dla mnie te biedry i inne lidle maja za maly wybor.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wykopnet: z jednej strony jeżeli np padało to całkiem zrozumiałe że nikt nie będzie co chwilę sprzątał. Z drugiej strony #!$%@? wystarczy kupić to #!$%@?ństwo wyglądające jak kosiarka którym się jeździ i wygodnie sprząta, dla biedronki to nie byłaby aż tak wielka inwestycja. No ale jak tym. Sprzątać, kiedy wiecznie wszystkie alejki mają szykany z kartonów co 3 metry.
  • Odpowiedz