Wpis z mikrobloga

Jaca przyznał że nie czuje się pokrzywdzony przez Gochę, więc dlaczego prokuratura robi z niego na siłę ofiarę przemocy? Druga sprawa dlaczego fryzjerka której działalność zniszczył Magical nie wniosła wcześniej powództwa o odszkodowanie? Takie sprawy załatwia się w trybie postępowania cywilnego a nie karnego. Ewidentna nadgorliwość prokuratury. Jeszcze Magical odszkodowanko dostanie za uporczywe dręczenie jego oraz jego rodziny. Tak będzie. Alkoholizm, przemoc domowa jest w setkach tysięcy domów w całej Polsce. Proszę podać mi jeden taki przypadek gdzie prokuratura była by tak nadgorliwa i dociekliwa, zwłaszcza w przypadku gdy rzekoma ofiara tzn. Jaca nie czuje się w ogóle pokrzywdzony.
#danielmagical #patostreamy
  • 13
@rorf46: Jak ja kocham takich ludzi którzy nie podając żadnego argumentu starają zdeprecjonować oponenta w dyskusji udając mądrzejszych niż są w rzeczywistości... Wytłumacz mi w takim razie gdzie napisałem nieprawdę? Jaca nie jest żadną ofiarą przemocy to wyrachowany stary alkoholik który załapał się na darmowe mieszkanie i chlanie i pasożytuje tam jak Huba Leśna, pieniądze jakie dostaje od Magicala wydając na alko i dziwki zamiast na alimenty dla swoich dzieci. Skoro
@StraponPrawilnosci: czytałeś w ogóle artykuł? Jest napisane, że Jaca miał robione badania i stwierdzono że jest ograniczony, dlatego nie jest w stanie sam określić czy działa mu się krzywda. Jak dostaniesz wylewu i cie sparaliżuje a opiekun będzie na ciebie pluł, wyzywał i bił to też go nie skazywać, bo sie nie dasz rady poskarżyć? Prawo ma stać po stronie słabszych a Goha menelica powinna gnić w pierdlu już dawno. Jeszcze
@flop_like_a_fish: Tak to dlaczego w przypadku Marleny Rafatusa nie interweniuje prokuratura? Gdzie konsekwencja pytam? Wiesz ile jest w Polsce upośledzonych kobiet które siedzą z mężami alkoholikami i oprawcami, gdzie są bite i poniżane, a sprawy dotyczące przemocy w rodzinie są umarzene? Tysiące, dlaczego w ich sprawie prokuratura tak gorliwie nie działa? Dlaczego PIS nie chciał przyjąć ustawy o przeciwdziałaniu przemocy w rodzinie? Wytłumaczysz mi? Jaca taki biedaczek ograniczony, ale dzieci potrafił
@rorf46: Ograniczenia są różne, w zależności od stopnia niepełnosprawności, są upośledzenia ciężkie i lekkie, powinieneś o tym wiedzieć. Problem w tym że Jacy próbują na siłę zrobić ciężki przypadek człowieka który nie wie co robi. A jego działania bardziej wskazywały by na to że pomimo dysfunkcji mowy to jednak jakoś sobie w tym życiu dawał radę i gdyby nie alkoholizm pewnie nie siedział by na Urzędniczej. Taka jest prawda. No i
@flop_like_a_fish: @rorf46: nie wiem czy wiecie, ale pierwszą osobą która na streamie zwierzyńskich dostała w pysk była Goha, a nie Jaca. Jakoś na rok przed remontem na streamie ukiego menelitza dostała w pysk od Garbacza, a mrugała od razu wyłączył streama. Do tego gargulec ciągle gadał, żeby nie odwalała "bo jest stream" co może świadczyć o tym, że poza kamerami garbacz się odwdzięcza boksowaniem za to co gohabaal robi na