@Ravalent: Format git, ogólnie można by było częściej takie turnieje robić bo jak widać zainteresowanie było całkiem spore, co nie było oczywiste, patrząc na próby organizowania turniejów przez ludzi chociażby na fifapolonia swego czasu.
@Ravalent: Bardzo fajny pomysł. Można by było zrobić coś takiego i to nie tylko raz, nawet bez nagród, dla samej rozgrywki. Można by było zrobić też taką ligę wykopa, ale to byłoby trudniejsze.
A co do tej formy LM to bardzo spoko, pasowałoby zrobić też tak żeby przegrani w grupach też grali i mieli np później osobną drabinkę przegranych, zawsze to więcej funu.
Odnośnie fazy pucharowej proponuję opracowanie jakiegoś innego niż
@MrErnest24: tak jak teraz bylo, wszystkie platformy
@Wojtini1996: co do gospodarza w fazie pucharowej, mysle ze jedynym słusznym rozwiązaniem bedzie losowanie lub osoba z lepszym bilansem bramkowym w dwumeczu, gra u siebie.
@Wojtini1996: przy dobrym Internecie rywala gra mi się bardzo dobrze na wyjeździe. Póki co, cały ten turniej zagrałem jako gość i tak też pewnie będzie w finale.
Co myslicie o takim turnieju? Propozycje, pomysly, uwago co do ostatniego?
Mysle o turnieju, z faza grupową, co by kazdy mogl zagrać wiecej niz 2 mecze?!
#fut
Co do turnieju w 20 to jestem chętny.
Chodzi o to zeby ma start byly grupy, a pozniej faza pucharowa
Komentarz usunięty przez moderatora
A co do tej formy LM to bardzo spoko, pasowałoby zrobić też tak żeby przegrani w grupach też grali i mieli np później osobną drabinkę przegranych, zawsze to więcej funu.
Odnośnie fazy pucharowej proponuję opracowanie jakiegoś innego niż
@Wojtini1996: co do gospodarza w fazie pucharowej, mysle ze jedynym słusznym rozwiązaniem bedzie losowanie lub osoba z lepszym bilansem bramkowym w dwumeczu, gra u siebie.