Aktywne Wpisy

stormi +29
co jak co ale tylek prosto po silowni>>>>
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
badreligion66 +135
źródło: temp_file8237726290462790216
PobierzSkopiuj link
Skopiuj link
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
źródło: temp_file8237726290462790216
PobierzWykop.pl
Odnoszę wrażenie że boty logistyczne są zbyt broken. Wszystko co można zrobić taśmociągami da się zrobić wydajniej robotami. Dosłownie od kilkunastu ostatnich godzin w tej grze nie użyłem ani jednego taśmociągu. Jak będę kiedyś robił następną bazę to chyba zrobię sobie wyzwanie żeby w ogóle nie używać botów logistycznych, chyba że do przynoszenia itemów do ekwipunku bo to wygodne.
ps. ale najfajniejsze w F jest to, że każdy sobie może grać jak chce: na taśmociągi, pociągi, roboporty, spaghetti, mainbusy czy cokolwiek sobie wymyśli :)
źródło: comment_aRm4BBNhOQoLSQnk9TnMN82mUNysopRp.jpg
PobierzNie wgłębiałem się nigdy jakoś bardziej, ale chyba boty są gorsze chyba bo komp musi więcej liczyć (droga z p. A do B, ładowanie po drodze i takie tam)
Nic z tych rzeczy. Baaa, najlepsze projekty wychodzą z botami.
@acidd: Przy kilku SPM nawet i taśmy potrafią zabić sprzęt. Też gram bez potworów ze względów wydajnościowych.
Swego czasu wybudowałem ponad 600 tysięcy paneli słonecznych, bo podobno elektrownie nuklearne są wolne. Zero poprawy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
https://www.wykop.pl/wpis/42097973/zmien-elektrownie-atomowe-na-panele-sloneczne-to-b/
@Kutalongest: Gdyby tylko w języku polskim istniał odpowiednik dla angielskiego broken...
@sorek: dobra baza to jest taka co daje radość (。◕‿‿◕。)
Więcej roboportów nie załatwi Ci sprawy. Ustawienie drogi między produkcją, a roboportami i określenie wielkości terenu produkcyjnego to też wysiłek.