Wpis z mikrobloga

Ekskluzywny kupon z najniższą ceną w historii
1. [ Hulajnoga elektryczna Janobike 2000W 70km/h zasięg 80km z UK]( https://www.lowcychin.pl/janobike-2000w/)
Cena z wysyłką z UK(bez Vat): $884.99 / ~3494zł

Cześć, powyżej w tagu #lowcychin prezentuję ciekawą promocje do sklepu #banggood

-------------------
Aby być na bieżąco z promocjami odwiedzaj LowcyChin.pl to właśnie tam promocje i kupony wrzucane są w pierwszej kolejności!
-----------------------
Kliknij TUTAJ aby przejść do wszystkich kuponów ekskluzywnych.
-----------------------

#lowcychin **<==== Obserwuj
Jeżeli chcesz być wołany napisz w komentarzu ==> @lowcychin chce być wołany
Jeżeli chcesz być powiadomiony o kuponie do danego produktu ==> @lowcychin wołaj do (nazwa_produktu)
Zapraszam także na kanał telegram ------->** https://t.me/LowcyChinpl

#cebuladeals #hulajnogaelektryczna

• 45
więc ta hulajnoga jest widziana jako hulajnoga

@LowcyChin: A gdzie w prawie masz definicję hulajnogi z napędem elektrycznym. Siedzenie już przemilczę.

Mam silnik spalinowy chyba koło 200ccm jak go sobie do roweru zamontuję tak aby go napędzał to nadal będzie to rower i będę mógł tym po ulicach jeździć?

Jest luka w prawie i akutalnie za jazdę na hulajnodze z napędem spokojnie można dostać mandat i sąd to przyklepie bo nie
@BarszczZUkraincow: nw, ja bym wtedy normalnie drogą jechał, też mam tą hulajnogę jeździłem po drogach z ograniczeniem do 70km/h (jedyna droga aby gdzieś dojechać, bez chodnika czy drogi rowerowej), Policja nie raz mnie mijała już czy też jechała za mną nikt mnie nie zatrzymał, Janobike też strasznie duży nie jest więc aż takiej uwagi nie przyciągnie jak np Langfeite T8 które wygląda jak czołg ( ͡° ͜ʖ ͡°
każdy się może pomylić (σ ͜ʖσ)

@LowcyChin: no to następnym razem się pilnujcie i dawajcie to ludziom którzy się na tym znają (σ ͜ʖσ)

według polskiego prawa hulajnoga to pieszy tak jak rolki czy deska

@jonek_chlop_ze_wsi: Bardzo dobrze wiem jak wygląda prawo dotyczące hulajnóg, tylko co ten obiekt z pierwszego posta ma wspólnego z hulajnogą? Nazwę sobie litra hulajnogą i co mogę jeździć, czy to nadal będzie motocykl?
@wypokowy_expert Twój argument jest inwalidą ( ͡° ͜ʖ ͡°) Jak do roweru założysz silnik odrzutowy to dalej jest rower bo możesz pedałować, tak samo tu możesz się odpychać, nazwij sobie to jak chcesz ale nie musisz tego rejestrować i można się tym poruszać jako pieszy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@LowcyChin: zamawiałem 2 dni temu.. zrobiłem narazie z 5 km, teraz się ładuje.. ale jestem w szoku jak to zapierdziela :) muszę jeszcze jakoś hamulce wyregulować bo się zabije :) przedni działa masakrycznie ostro ;) mam prawie 40 lat a cieszę się jak dziecko ;)))
@yasiek-PL: i jak wrażenia po dłuższym użytkowaniu? Sam się zastanawiam nad Janobike, ale mam obawy czy jest to solidny produkt i zaraz się nie zepsuje albo rozleci? Czujesz się na niej bezpiecznie i stabilnie przy wyższych prędkościach?
@Shackmir: bierz i nie pytaj :) tylko klej do gwintów kup :) bo przy mojej masie i podskokach często rozkręcała się :) jak na tą chwilę to zrobiłem 300km i naprawdę jest ok.. predkość max około 55km/h licznikowe zasięg faktycznie około 80km, jedyny minus to pękł mi błotnik tylni (na razie nie znalazłem na ali zamiennika) i muszę go jakoś sprytnie pokleić albo zespawać.. aa i walczę z luzami kierownicy, ale
@yasiek-PL: A gdzie nią jeździsz? Da się jezdzic po miescie? Chciałbym nim dojeżdżdać na uczelnie w Krakowie, tylko obawiam sie, że piesi będą uciekać na jego widok XD da się jeżdzićtym spokojnie po chodnikach? W sumie to nie wiadomo czy jak ustawa UTO wejdzie to nie bedzie nielegalny
@Shackmir: bez problemu sie da.. ma tyle przełożeń i ustawień że znajdziesz coś dla siebie.. zresztą nie musisz manetki na maksa otwierać. mieszkam w mieście 50-60 tyś mieszkańców i tu na każdego patrzą dziwnie :) szczególnie jak jeżdżę w marynarce :) mamy dużo ścieżek rowerów i w dumie na nich pomykam z rowerami (wiem że nie powinienem ale tak mi wygodniej i szybciej) :)
@yasiek-PL: dzięki za pomoc :) te luzy kierownicy bardzo są uciążliwe? da się wnieść ją na 1 piętro i jakoś wpakować do auta? co do błotnika to jeśli ją kupię to na pewno błotnik chciałbym zaprojektować i wydrukować jakiś ładniejszy bo oryginalny tylni jest okropny :D to mogę ci druknąć też, ale to aż zaprojektuje i nie wiem czy też wyjdzie, taki mam tylko pomysł jak ją upiększyć
@Shackmir: luzy są do ogarniecia, także dasz rade.. trzeba skręcić na nowo :) projekt błotnika chętnie przytulę bo mam pruse i sobie wydrukuje :) także z góry dzięki bo ja w projektowaniu noga jestem, a co do wkładania do samochodu to właśnie tak błotnik załatwiłem.. źle wsadziłem i tyle :) jest ciężka ale jeździ ze mną jak gdzieś na dłużej jadę.. kierownica jest składana i tam są delikatne luzy, denerwuje to
@yasiek-PL: Dzięki jeszcze raz :) to uważasz, że dobry zakup za tą cenę i jakość jest na tyle dobra, że posłuży kilka lat? Bo kosztuje tyle co skuter spalinowy jakiś, a to jakaś chińska, nieznana marka i nie wiem czy nie zardzewieje po jednej zimie. A dobrej recenzji w sieci nie ma, dlatego cię męczę
@Shackmir: wiesz mam hultajke i kilka vesp (zbieram :), od kiedy mam hulajnogę przestałem jeździc skuterami.. hulajnoga jest jakby bardziej zwinna :) poza tym jest to nowa zabawka i bardziej jara :) co do głośnosci to jest głośniejsza od xiaomi itp. ale nie sprawia mi to problemu