Wpis z mikrobloga

Halo pytanie do wszystkich pacanów z pierwszych rzędów na vervie nagrywających telefonami totalnie zasłaniając wszystkim stojącym za nimi: obejrzeliście to chociaż raz? szkoda, że nie ma powtórek w HD, wasze nagrania są zbawienne dla historii motorsportu, no chyba, że już je usunęliście bo wam się pamięć skończyła

#f1
  • 12
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@MrShargoth: Ja jedno kółko nagrywałem a potem odkładałem tel i oglądałem. Bez telefonów i tak pierwszy rząd wszystko zasłaniał więc spruta raczej do organizatorów xD
  • Odpowiedz
@Gusmag: @MrShargoth: ja też jeden przejazd każdej serii i telefon do kieszeni. Ale byli tacy co wszystko filmowali i kibicowałem ,aby się skończyła pamięć ( ͡° ͜ʖ ͡°)Bardziej chyba tylko #!$%@? aparaty wielkości maczugi herkulesa prywatnych osób. Na co im tyle fot? To samo było na meczu Polska vs Francja ostatnio. Sprzedają te zdjęcia czy co, bo to i tak ze słabych miejsc robione
  • Odpowiedz
  • 3
@Gusmag
@antarhei jak byłem na 2 rundzie na torze F1 to babeczka 20 minut przed już robiła foty pustego toru i nagrywała jak totalnie nic się nie działo, ale jak Przygońskiemu strzeliło z rury tuż przed nią to tyle ją widziałem i był spokój już XD
  • Odpowiedz
@MrShargoth: @deyna: dla dzieciaków jak i dla każdego pogoda była serio problemem, ale tyle punktów z piciem i jedzeniem uratowało temat. No i po 2,99 izotoniki Vervy :P Było momentami głośno, to fakt, ale to jest część tego show
  • Odpowiedz
@MrShargoth Staff chodził i mówił że nie wolno wstawać bo reszta wtedy nic nie widzi, dobra większość się posłucha ale i tak wstanie taki jeden z drugim no i to rozpoczyna lawinę wstawania "jak on wstaje to dlaczego ja nie mogę stać?" i wszystko wraca do punktu wyjścia
  • Odpowiedz