Aktywne Wpisy
MrMas +389
Zakazać trzymania psów powyżej 5 kg w blokach mieszkalnych i myślę że większość problemów z psiarzami i sfrustrowanymi psami się rozwiąże
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
A taki mały szczur to poleci jak się go kopnie więc problemu nie ma
Tak btw to uważam że trzymanie dużego psa w kawalerce to znęcanie się w pewnym stopniu
#psiarze
ZenujacaDoomerka +135
Żadna kobieta urodzona po 1993 nie umie gotować, znają tylko McDonald, ładowanie telefonu,"twerkowanie", biseksualizm, jedzenie ostrych chrupkow, kłamanie
#gliwice #autohop
Informuje innych.
Co ciekawe, do 4 osób możesz wziąć i cena maleje tzn każda kolejna osoba wychodzi taniej (przynajmniej tak było, nie wiem czy ta obniżka nie wiąże się z wycofaniem tego)
Czyli jadąc w dwie osoby wychodzi taniej niż autobus :)
Btw, mogliby zmienić płatności na coś innego, ani kartą nie zapłacę, ani przez swój bank.
Ja zawsze czekałem maksymalnie 10 minut ale że musiałem dojść (I mam ustawioną maksymalną wartość) to jak przychodziłem na miejsce docelowe to czekałem 2 może 3 minuty.
Kierowcy wyrzucają cię gdzie chcesz jeśli jedziesz sam.
@TeslaX: są dwie wersje:
Zgromadzili jakiś kapitał więc mogą obniżyć ceny tymczasowo aby zdobyć więcej klientów
Albo idą na dno i starają się odbić.
@piogol1769: co do korzystania... Nie korzystam regularnie ponieważ nie jeździ na Żerniki (a tak bym do pracy dojeżdżal). Lubię też chodzić więc często wybieram spacer ale jak mam już się szybko dostać, to tylko Autohop. Olewam już busy oraz tym bardziej taksówki czy lidera.
Cena 2.99 za tak komfortowe warunki jest wręcz śmieszna ;) Polecam