Aktywne Wpisy

zloty_wkret +170
Dlaczego świadomi mężczyźni wybierają za żony 10-15 lat młodsze od siebie dziewczyny?
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
Bo prawdopodobieństwo, że taka dziewczyna będzie życiowo "czysta", bez przejść, dziwnych akcji, bez wielu grzechów, karuzeli kutang jest bardzo wysokie. Nie ma nic piękniejszego u kobiety jak czystość, niewinność, szlachetność. Taka dziewczyna nigdy nie straciła kręgosłupa moralnego, nigdy nie zrobiła nic wbrew sobie. Jest jak nierozwinięty, rzadki kwiat, który trzeba pielęgnować, żeby pokazał swoje piękno.
Wam wmówiono, że rozwiązłość, niedbanie
źródło: 8gnzbx
Pobierz
Kagernak +142
Ma babka rację bądź co bądź. Młodzież nie czyta lektur a leci na streszczeniach. Sam z jedną czy dwie lektury pominąłem a co dopiero jakiś większy cwaniak lub ktoś kto ma wywalone. Jak omawialiśmy Boską Komedie to jeden chłopak dosłownie 1:1 opisał nauczycielowi streszczenie Mietczyńskiego xd.
#sejm
#sejm

#xboxone
1. jedno konto może być zalogowane jednocześnie
2. jedno konto może być przypisane do dowolnej konsoli jako "konsola domowa", wtedy nie trzeba się na nie logować, bo wszystkie jego gry i subskrypcje są aktywne dla tej konsoli.
W ten sposób na jednej konsoli masz to konto po prostu przypiętę jako konsola domowa i nie trzeba nic kombinować, logować
Mam konto (na ktorym gram, jest to moje glowne konto z grami) moja konsola jest ustawiono jaka domowa - podaje koledze dane do logowania, on sciaga sobie moj profil na konsole i co? Tyle? Czy trzeba inaczej pokombinowac? Czy po prostu stworzyc jedno wspolne konto, na ktorym bedziemy kupowac tylko gry?
To samo robi kolega u Ciebie. Potem logujecie się na własne konta na swoich konsolach i wszystko działa dopóki nie zmienicie konsol domowych.