Aktywne Wpisy

Jak grzecznie odmówić bycia chrzestną? xD
Napisał do mnie kuzyn, z którym ostatni raz rozmawiałam parę lat temu. Pyta czy może wpaść w tym tygodniu na kawę. Skąd wiem o co chodzi? Niedawno urodził mu się syn, a jako jedyna z rodzinnej wioski dorwałam się IT i zarabiam przyzwoite (ale nie duże xD) pieniądze.
Problem w tym, że ja nie chcę być chrzestną, zwłaszcza dzieciaka, którego nie widziałam na oczy i pewnie
Napisał do mnie kuzyn, z którym ostatni raz rozmawiałam parę lat temu. Pyta czy może wpaść w tym tygodniu na kawę. Skąd wiem o co chodzi? Niedawno urodził mu się syn, a jako jedyna z rodzinnej wioski dorwałam się IT i zarabiam przyzwoite (ale nie duże xD) pieniądze.
Problem w tym, że ja nie chcę być chrzestną, zwłaszcza dzieciaka, którego nie widziałam na oczy i pewnie

kaspil +1
Jak się nazywają takie cosie na ścianach? Macie takie w domach? #remontujzwykopem
źródło: 174732_670720f8-78df-48f2-961a-8a992fe958a6_max_1600_1052_sztukateria-gipsowa-salon-styl-nowoczesny
Pobierz

Korespondencja przychodzi na nazwisko osoby mi nieznanej, podejrzewam, że jest to osoba, która wynajmowała mieszkanie zanim je kupiłem.
Jestem jedyną osobą zameldowaną, mam akt notarialny po kupnie mieszkania. Gdzie jest RODO? :( Nie chcę, żeby moje dane były przetwarzane przez bank z którym nie miałem i nie mam do czynienia.
Irytuje mnie niesamowicie kiedy otwieram cyklicznie skrzynkę pocztową i widzę tam list skierowany nie do mnie... Możecie mi pomóc? :(
#mbank
Jeśli nie uda się zablokować listów na poczcie to będę próbował dalej, może nagłośnienie sprawy na wykopie pomoże.