Aktywne Wpisy
qksgh +305
Przyszła do nas do pracy laska lat 20 i:
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
- podłączyła myszkę do monitora, monitor do prądu, laptopa nie włączyła wcale i dziwi się czemu to nie działa
- nie ogarniala że trzeba wpisać mejle odbiorców żeby wysłać wiadomość
- nie ogarnia jak działa chmura i jakim cudem pliki tam są i można je wyszukać
- podpowiedziałam jej żeby zrobiła sobie podfoldery na poczcie, np faktury, umowy. Potem mi pokazała że zrobiła
MyOwnWorstEnemy +336
Urojenia tego typu
#samochodyelektryczne
#samochodyelektryczne
Conte raczej jest specjalistą w doprowadzaniu piłkarskich rozbitków do najwyższej formy, ale czy Alexis podoła? Niby Włochy to idealne miejsce dla niego do odrodzenia, możliwe że Vidal zostanie jego kolegą z drużyny, w Udine grał w 352 i wychodziło mu świetnie - szkoda że to było 10 lat temu. Wiele znaków zapytania.
#inter #manchesterunited #plotkitransferowe #pilkanozna #seriea
Di Marzio i Romano pozatwierdzają, że Inter ma zgodę z Alexisem. Więc coś tam jest na rzeczy. 2 tygodnie do końca okienka, a MU pewnie na siłę go będzie wypychać.
@Michellaga: Alexis wraca do Włoch £260k tygodniowo brutto według nowych przepisów we Włoszech równa się jego pensji w Manchesterze. Być może zgodziłby się na niewielką obniżkę, ale i tak to wyżej jest mniejszą kwotą niż Inter będzie płacić Chungusowi.