#ld #swiadomysen Jest ktoś aktywny i doświadczony na tagu? Potrzebuję się poradzić w kwestii zapanowania nad swoimi świadomymi snami. Poradniki nie pomagają, a świadome sny zaczęły się same, po wcześniejszych problemach z paraliżami przysennymi.
@elvp wczoraj kiedy zorientowałam się że śpię, chciałam wstać ale nogi miałam jak z betonu, później próbowałam podciągnąć się na oparcie kanapy ale poczułam że spadam. Wystraszyłam się że może lunatykuje (wcześniej były problemy z paraliżami) bo uczucie było tak realne że stwierdziłam że się budzę nim spadnę za kanapę naprawde. Obudziłam się tam gdzie zasnęłam
Nikogo nie wolno nienawidzić i nikim nie wolno pogardzać. Dlatego, że nienawiść i pogarda są niszczące - niszczą tego człowieka, którym pogardzam, bo nie zostawiają mu już szansy na odmianę. I niszczą też mnie - bo skoro jest we mnie nienawiść, to znajdzie się miejsce i na zło... #ukraina #rosja
Jest ktoś aktywny i doświadczony na tagu? Potrzebuję się poradzić w kwestii zapanowania nad swoimi świadomymi snami. Poradniki nie pomagają, a świadome sny zaczęły się same, po wcześniejszych problemach z paraliżami przysennymi.