Wpis z mikrobloga

@GordonL: Dobra prawica, taka dająca socjal i roztrwaniająca nasze pieniądze. :) PiS nie ma kompletnie nic wspólnego z prawicą. Tak Ci się tylko wydaje, albo tvp Ci mózg wyprało. xD
  • Odpowiedz
Dobra prawica, taka dająca socjal i roztrwaniająca nasze pieniądze. :) PiS nie ma kompletnie nic wspólnego z prawicą. Tak Ci się tylko wydaje, albo tvp Ci mózg wyprało. xD

@xCytrulina: Nie, to ty nie masz pojęcia czym prawica jest.

Kompromitujesz się z kazdym
  • Odpowiedz
@GordonL: Nawet nie zobaczyłeś, nawet nie przeczytałeś, nawet nie zawachałeś się sprawdzić czy to prawda i wklejasz mi po tym "dlaczego podzial na lewice i prawice nie ma sensu" ja #!$%@? xD To jest zwykłe zakopywanie tematu pod dywan, że TY masz racje i tak MUSI być więc wklejasz mi zwykłe wysyrywy. Widzę, że nie świecisz inteligencją, ale to nic, nie martw się nie jesteś pierwszy i nie ostatni, pozdro
  • Odpowiedz
Nawet nie zobaczyłeś, nawet nie przeczytałeś, nawet nie zawachałeś się sprawdzić czy to prawda i wklejasz mi po tym "dlaczego podzial na lewice i prawice nie ma sensu" ja #!$%@? xD

@xCytrulina: Przejrzałem. Ale salon24 to jest blog. Tam każdy może napisać obojętnie jaki wysryw. Nic mądrego tam nie ma, a ilość błędów i literówek poraża.

Musisz zrozumieć, że "pogląd konserwatywny" to nie jest stan zerojedynkowy. To nie jest "tak/nie". PiS to partia konserwatywna światopoglądowo, nawet jeśli Ci się to nie podoba.Tak po prostu
  • Odpowiedz
Przejrzałem. Ale salon24 to jest blog

@GordonL Również michalgorecki także jest blogiem i co to ma do rzeczy, skoro masz fakty na tacy.

Wyjaśniam Ci, że PiS to jest prawica. Nawet jeśli Janusz Korwin Mikke, król ludzi bezmózgich twierdzi inaczej.

@GordonL Z tego co Ci wyżej napisałem wynika, że PiS jest partią prawicową tylko w danych 2 punktach, reszta punktów jest lewicowe i jest ich więcej. Skoro uważasz, że PiS
  • Odpowiedz
Również michalgorecki także jest blogiem i co to ma do rzeczy, skoro masz fakty na tacy.

@xCytrulina: Gośc ładnie wszystko uzasadnia.

Z tego co Ci wyżej napisałem wynika, że PiS jest partią prawicową tylko w danych 2 punktach, reszta punktów jest lewicowe i jest ich więcej. Skoro uważasz, że PiS jest prawicowy to Twoja sprawa, ale nie ma co się oszukiwać, gdyż może być "uważana przez swoich wielbicieli" ale tak czy tak wiadomo, że to lewica. Tego nie musi nawet głosić JKM, wystarczy się przyjrzeć.
  • Odpowiedz