wie ktoś czy nowa przygoda w #hearthstone będzie miała coś do kupienia? bo kupiłbym sobie Dalaran jeszcze, bo zajebiście mi się grało, ale jak nowa będzie równie zajebista to w nowej sobie rozdział, albo dwa kupię xD
znając moje szczescie to kupiłbym poprzednią = obecna byłaby zajebista i fajniejsza nie kupię = będzie średnia i lepsza ta poprzednia i mogłem ją kupić wcześniej
@niochland: W ostatniej aktualizacji został dodany rewers, który będzie przyznawany za przedpremierowy zakup przygody. Wynika więc z tego, że przygoda będzie niestety płatna.
@niochland: Niestety ma być na motywie Dungeon Runów (czyli też tego co było w Dalaranie): "The single player campaign will follow a similar "Dungeon Run" style as the Dalaran Heist, but we have some twists in store. We'll have more information about that in the future, but nothing to talk about at this time."
Komentarz usunięty przez autora
znając moje szczescie to kupiłbym poprzednią = obecna byłaby zajebista i fajniejsza
nie kupię = będzie średnia i lepsza ta poprzednia i mogłem ją kupić wcześniej
gurwa
"The single player campaign will follow a similar "Dungeon Run" style as the Dalaran Heist, but we have some twists in store. We'll have more information about that in the future, but nothing to talk about at this time."
https://www.reddit.com/r/hearthstone/comments/cb4fpp/hearthstone_saviors_of_uldum_ama_tuesday_july_9/etdfqnn/