Wpis z mikrobloga

#!$%@? #!$%@? mam na obronie Blanca Optimus I dla testo Militao Future star i zawsze #!$%@? w 70 minucie im #!$%@? dwa mecze z rzędu prowadziłem 3-0 efekt 3-3 drugi 2-0 efekt 2-2 pamietam kiedys słowa niektórych prosów że ważniejsze jest to co masz z przodu bo obrona i tak sie zawsze wyleje jezeli bede nadal tracił bramki z dupy to uznam ze jestem za słaby ale Powiedzcie kogo macie na obronie i polecacie to moze przetestuje i ocenie swoje umiejetnosci ...
#fut
  • 23
  • Odpowiedz
@skywalker997: obejrzyj sobie dzisiejszy finał z mistrzostwa świata w fifie i zobacz co wygrany robił od około 75 minuty. Podpowiem, jak pod koniec meczu prowadzisz i stracisz bramkę tak jak w tych meczach miałeś, to graj na czas, szanuj piłkę. Nie ma nic złego w podaniu piłki do tyłu ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@skywalker997: U mnie Militao Tots i VVD Tots, bardzo solidni. Jak nie stać Cię na totsa VVD to fajnie mi się grało totsem de Ligta, całkiem miłe zaskoczenie. Na prawej Dumfries Tots, a na lewej Sandro FB. Do końca gry nic nie będę zmieniał ( ͡° ͜ʖ ͡°) Mam jeszcze TAA tots, ale Dumfries chyba wypada lepiej.
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: nie mam jak wrzucić VVD znaczy mam jak wrzucić ale nie stać mnie na niego i zastanawiam się czy robić go czy jakoś przebudować obronę, bo ligi holenderskiej na pewno nie wcisnę tym bardziej takiego Militao.
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: no właśnie dlatego zastanawiam się czy za 700k (licząc na to ze wypadnie coś z sbc) robić tego OP Blanc czy będzie znacznie lepszy niż Upamecano i warto go robić czy lepiej zainwestować w inna kartę np. Sancho na PP.
  • Odpowiedz
@k4cz0r: A może akurat wypadnie Sancho z paczek ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nie grałem Upamecano, więc ciężko mi się wypowiedzieć, ale jego nie spotkałem ani razu u przeciwnika, a rozegrałem prawie 3k spotkań, a Blanc pojawia się bardzo, bardzo często. Poza tym to już koniec gry i możesz sobie zrobić tego Blanca dla samych paczek + będziesz miał solidnego obrońcę. Nie jest to Tots VVD/Militao czy Varane/Ramos
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: dobra zrobię go bo nawet jak trafy będą słabe to mało braknie do skończenia go. Polecasz od najdroższych robić? (Ikona pierwsza czy ostatnia?)
  • Odpowiedz
@k4cz0r: Przy takim dropie i jak jesteś zdecydowany, że to akurat jego zrobisz to może być pierwsza ikona. Jak nie masz nisko ocenionych Ifów w klubie to zrób kilka sbc o Ify 81+, te wyższe overalle przepalisz wyżej, a te niższe 81 przepal w tym najniższym sbc z ifami i to możesz zrobić po ikonie, a później polecam robić od najwyższych overalli. Tak od najwyższych zrobiłem Socratesa, Petita, Eusebio, Blanca, Vieire,
  • Odpowiedz