@Schnurlostelefon: Ale mam to samo, na osiedlu co rusz ktoś wali muzyką tak, że słychać na 100metrów Ja kulturka i cicho sobie slucham, żeby nie przeszkadzać nikomu (-‸ლ)
@MeumCerebrum: u mnie jest robiona muzyka, elektroniczna. Napierdlamy dźwiękiem jak się da a sąsiad twierdzi że nie słychać i że poprzedni lokatorzy byli głośni. Faktycznie był zaskoczony że ktoś tu mieszka xD
@MeumCerebrum: powiem tak - do dzisiaj mnie to zastanawia. Właściciel też się nie przyznaje ale biorąc pod uwagę że był zdziwiony że meble są całe gdy kiedyś wpadł zobaczyć pewna niezależna od nas awarię... Cóż
@MeumCerebrum: ano. :D chociaż i tak już zdążyliśmy zepsuć i naprawić prysznic wymieniając parę części i krzesło umarło śmiercią naturalną prawie zabijając siedzącą na nim osobę - ale siedział normalnie, po prostu było stare. Odkupilismy. xD
A takich dowalających się miałam już i się nauczyłam wszystkie takie rurki wpisywać na protokole. I wszystkie obicia i resztę tematu.
Ja kulturka i cicho sobie slucham, żeby nie przeszkadzać nikomu (-‸ლ)
Komentarz usunięty przez autora
A takich dowalających się miałam już i się nauczyłam wszystkie takie rurki wpisywać na protokole. I wszystkie obicia i resztę tematu.