Aktywne Wpisy
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
kulis +10
#danielmagical #famemma baobab z nową loszką , a wy dalej kindybał w łapie?haha
Czym jest n26?
Rachunek w euro, prowadzony przez licencjonowany w Niemczech bank
Środki objęte są więc objęte gwarancją niemieckiego odpowiednika Bankowego Funduszu Gwarancyjnego do 100.000 euro.
N26 rozwija się - ostatnio wszedł na rynek amerykański.
Konto N26
- darmowe otwarcie i prowadzenie rachunku.
- wydanie karty jest za darmo - standardowa dostawa 2 tygodnie (kurier to 25€ więc nie korzystajcie)
- obsługa karty darmowa (nie trzeba płacić miesięcznie nic za nią)
- karta jest bardzo ładna - przezroczysta :-)
- w miesiącu masz 5 wypłat w strefie euro
- wypłata gotówki np. w Polsce z bankomatu to prowizja 1.7 % dla banku
- płatności w strefie euro są bezpłatne, a poza nią przewalutowanie po dobrym kursie Mastercard
- obsługa Google Pay i Apple Pay
- darmowe przelewy SEPA czyli w euro
Jak założyć konto?
1.
- wchodzisz na n26.com
- wypełniasz po kolei dane imię i nazwisko (bez polskich znaków)
- adres bez polskich znaków np. Kościuszki 2 m. 1230 zapisz Kosciuszki 2/1230
- rezydencja - Poland
- ustalasz login, czyli email i hasło
- wpisujesz kod polecenia - jeśli możesz wpisz mój login skype z mojego profilu
Dostanę chyba jakiś bonus po tym jak wydasz 15 euro (za jednym razem, a nie łącznie w kilku płatnościach)
2. Następuje weryfikacja maila, a n26 spyta, czy chcecie kartę biznes - zaznaczasz NO bo chcesz PERSONAL
3. Kolejny krok to pytanie o dostarczenie karty - wybierz darmowy standardowa poczta bezpłatnie.
4. N26 poprosi Cię o określenie, jak będziesz chciał w przyszłości zasilać konto - bez znaczenia, można podać np. kartą
5. Teraz przeniesienie Cię do pobrania aplikacji na smartfona i kolejne kroki w apce:
- logujesz się mailem I hasłem nadanym wcześniej
- potwierdzasz adres wysyłki karty
6. Następnie przechodzisz do weryfikacji tożsamości:
- skan dowodu osobistego lub paszportu
- selfie
- jak kto woli drugą opcją jest wideo weryfikacja przez rozmowę z konsultantem po angielsku jak ktoś chce, ale też trzeba będzie pokazać dowód tożsamości
7. Ustalasz pin code w apce i skanowanie palca jesli chcesz.
8. Gotowe!
Aplikacje: Monese: n26 | n26 AppStore
#kodyodlubiekiedy #n26
Rachunek prowadzony przez:
Bank:Danske Bank A/S SA Oddział w Polsce Oddział:Dział Płatności Masowych Adres:ul.Emilii Plater 28
00-688 Warszawa Telefon:22 337-71-0022 337-71-01
to podaj mój kod w aplikacji n26 jakubc9816 :-)