Wpis z mikrobloga

Przy tym szalonym dropie i już cenach z dupy to picki są bez sensu poza może kilkoma topowymi kartami. Ciekaw jestem czy picki też podkreca, i sypać się będą same topki. Jak myślicie? Dla mnie po wczoraj już i tak się odechciało grać, ale jak dostanę kartę za milion w górę to może jeszcze lw zagram. A u was jak z chęcią do gry po wczorajszym szaleństwie?
#fut
  • 8
  • Odpowiedz
@dominqez: Czemu skończyła? EA zwiększyła drop żeby na koniec gry każdy, kto gra regularnie i ma trochę coinsów mógł sobie zagrać kartami, którymi nie mógł zagrać wcześniej przez wzgląd na ceny. Taki Lewandowski Tots na PC spadł z ponad 2kk do 800k, szkoda, że tak późno, bo już zostało niewiele czasu do zabawy składami i kartami. Ja mam bardzo dobry skład i ławkę, ale chcę sobie zagrać na koniec innymi kartami
  • Odpowiedz
@Wojtini1996: ja nie neguje, musiało się to stać i dobrze, jest okazja do pogrania prawie każda karta, ale no ja to głównie paczki trzaskalem a już te walkouty mnie nie rajcuja xd dawać mi cr7 w pickach to pierdykne lw i się żegnam xd
  • Odpowiedz
@bart0sz: Mnie nawet wczoraj nie podrajcował Mane, którego sprzedałem za 950k, trochę się tylko ucieszyłem, bo mogę sobie kupić wreszcie VVD Tots, chociaż dla mnie ładniej wygląda karta toty xd Nie handlowałem w tej fifie, a już mam skład z najlepszymi ikonami, strach pomyśleć co by było gdybym inwestował. Ja zagram pewnie do końca, chociaż możliwe, że opuszczę pierwszą LW w tej fifie, bo jadę na wakacje, ale może wrócę w
  • Odpowiedz