Aktywne Wpisy
wshk +91
Miłośnicy ruskiego miru zawsze znajdą sobie jakiś obrazek pocieszenia.
#ukraina #rosja #onuce #onucowewpisy
#ukraina #rosja #onuce #onucowewpisy
Nie wiem, czy ktoś śledzie jeszcze te wpisy.
W skrócie, byłem z dziewczyną niecały rok, mieszkaliśmy razem. Rozeszliśmy się w grudniu i to akurat była wspólna decyzja, oboje uznaliśmy, że już nic do siebie nie czujemy. Ciężko było, ale dałem radę, znalazłem mieszkanie, nie odzywałem się do niej, starałem się jakoś ułożyć sobie na nowo życie. Po 1,5 miesiąca, czyli w styczniu, zadzwoniła do mnie (wszystkie komunikatory mieliśmy poblokowane). No i płacząc
W skrócie, byłem z dziewczyną niecały rok, mieszkaliśmy razem. Rozeszliśmy się w grudniu i to akurat była wspólna decyzja, oboje uznaliśmy, że już nic do siebie nie czujemy. Ciężko było, ale dałem radę, znalazłem mieszkanie, nie odzywałem się do niej, starałem się jakoś ułożyć sobie na nowo życie. Po 1,5 miesiąca, czyli w styczniu, zadzwoniła do mnie (wszystkie komunikatory mieliśmy poblokowane). No i płacząc
Do kogo w ogóle jest skierowana ta zniżka? Ludzi bez wykształcenia?
#neuropa #4konserwy #pracbaza #polska #bekazpisu
Komentarz usunięty przez autora
https://www.gov.pl/web/finanse/bez-pit-dla-mlodych
@kiszczak: A czy on napisał że szef? Chyba można sie domyslić co go boli. Gość ktorego uczył i ktory ma mniejsze doświadczenie, dostaje podwyżke od tak, za nic
no to wypad koleś, nikt za toba nie bedzie plakal mazgaju. ps na zachodzie nikt na ciebie nie czeka ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oswiadczenie do płatnika
@Qardius: dzięki! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@RedBulik: a kto zagłosuje na pis? xD
Ja nie zgłaszałem, jak się uzbiera przy rozliczaniu pit'u będzie fajna premia uzbierana. ʕ ꈍᴥꈍʔ A dzięki temu że jestem 97', to parę lat się z tego skorzysta. Zawsze to pomoc w opłacaniu uczelni, bo prawie połowa kosztów