Wpis z mikrobloga

@dulux23: może, ale ja nie kupuje gry, żeby handlować i nie mam zamiaru zawalać sobie miejsca w TL i nieprzypisanych. No i EA o nic się nie przyczepi, żadnych shadow banów czy coś za masowe licytacje itp., każdy używa gry w innym celu i na tym pozostańmy :)
@andek980: ja do TOTSów nie handlowałem nic, od tego czasu ukulalem z 10kk, z czego ponad 5kk w ostatni miesiac, polecam bo można zagrać wkoncu topowymi kartami a ostatnio nawet zadań tygodniowych itp mi się nie chce robić , spędzam na konsoli mało czasu, na appce jedynie odświeżam karty a $$ rośnie :p
@dulux23: od czasu futties, inwestycja w karty specjalne 86-92 (głównie 87-89), ich ceny na przestrzeni tygodnia mocno się wahają, skupuje np. za 15-16, wystawiam za 22-23 (zależy od karty, na jednych większa przebitka, na innych mniej), mając 500k wolnych na inwestycje mozna to bardzo szybko tym sposobem pomnozyc swój kapitał.
Wczoraj był dobry moment na kupno kart, były baaardzo nisko a przed nami dużo sbc, richarlison, pogba, może jakieś totsy, więc
@fuKlanAdraHrepuS: a to tu jeszcze się ewentualnie mogę zgodzić, ale od funu u mnie jest Nazario 96 i Gullit, nimi gra sprawia frajdę xD gdybym nie miał vieiry i przegrywał mecze to podejrzewam że z funu również nici xD

@dulux23 możesz zacząć i z tymi 50k xD weź na cel jakieś 87/88, spróbuj wysnajpic te 3-4 karty ze 2/3k taniej niż obecnie jest na markecie (ludzie co chwila wystawiają zaniżone karty)
@skywalker997: Tak jak @andek980 nie robię żadnych inwestycji i żyje głównie z nagród i trafów. Gram dość sporo, rozegrałem każdą LW prawie po full meczów i zawsze za DR biorę paczki niewymienne. Nie handluje (ewentualnie sprzedaje wymienne trafy), nie inwestuje, nie robię ligowych sbc (z tych mocniejszych lig zrobiłem może kilka jakichś zespołów jak miałem dużo zawodników w klubie), robię sbc na bieżąco, te które się pojawiają. Mam taki skład jak
źródło: comment_OaZwCoaTO0QPJeIAkRBS1TgzjPWjhRQn.jpg