Aktywne Wpisy
Cesarz12345 +33
Mireczki czy pozwolilibyście swojej dziewczynie iść w takim stroju kąpielowym na plażę?
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
20 lat temu było to nie do pomyślenia żeby kobieta publicznie tyle odkrywała. Teraz można wejść na instagrama i zobaczyć 95% tyłka swojej koleżanki z liceum (pozostałe 5% to sznurek przechodzący między pośladkami).
Od razu z góry mówię że nie jestem przegrywem, mam już swoją rodzinę (i udane życie seksualne) ale nie pozwoliłbym żonie pokazywać czegoś co należy do mnie.
zbigniew_wodecki +574
Skrótowo:
- 26.07 - piątek - TO JUŻ JUTRO! JUŻ W PIĄTECZEK!
- 20:00 - studnia na rynku
- później K20 Pub - Mikołaja Kopernika 4 (w bramie naprzeciw Burger Store)
Ostatnio doszły mnie słuchy, że nie trzeba @Sarpens przypominać co pół roku, że wreszcie można by było zorganizować jakieś piwo. I mimo, że jestem aspołeczną amebą to uległem naciskom i wreszcie jest! Wcale nie dlatego, że #rzeszow odwiedza @MG78 - czyli 68 człowiek w rankingu wykopu!
Nie wiem czy w Waszym napiętym kalendarzu pełnym oglądania seriali, prokrastynacji i akurat tego pierwszego dnia, w którym wreszcie zamierzacie pójść na siłownię wciśniecie tą skromną inicjatywę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Wołam jak zwykle #rzeszow #wykopiworzeszow i spamlistę - możecie zaplusować też pierwszy wpis jeśli przyjdziecie, łatwiej będzie szacunkowo określić ile nas będzie.
@Rave77, @wild_flower, @etui64, @push3k-pro, @Pangia, @wolnynajmita, @justixx, @Lagranzjan, @Xerdes, @OLYON, @batmanck, @Kruchevski, @bn1776, @kam966, @kilo-bravo, @sebek95, @veldrinn, @fifithebest, @wilqu88
@MG78, @kilo-bravo, @Eltomas, @Soutaiseiriron
Możesz zapisać/wypisać się klikając na nazwę listy.
! @Sarpens @kamil_snk @basssiok @pordzio @aidil @KubusiowyKubus @borntobewild @dawid110d @mandrake13 @wrednota @SweterWPaski @Arathi @Hauptsturmfuhrer @webster90 @Akryl92 @fifithebest @Rang3r @dawne-dzieje @Romantyczny_Roman @Babooco
@MG78: Chciałem pogadać o żarciu, ale widać kiedy indziej.
Tylko wyjątkowa różowa przyjmie taki dar ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora