Aktywne Wpisy
Wiem ze wykopki żyją z dram ale nazywanie STU pedofilem to bardzo mocne nadużycie. Jeśli to prawda to prawo jak najbardziej złamał, natomiast dobrze wiecie jak wyglądają obecnie niektóre 13latki...na dodatek pisanie że zrobił dziewczynie niewyobrażalną krzywdę to też na wyrost. Bo wątpie że on siłą ją zmuszał do czegokolwiek. Pedofil to totalny zwyrol który nie interesuje się dojrzałymi kobietami, tylko dziećmi
Dymy ddymami, ale mimo wszystko trzeba mieć jakiś umiar by
Dymy ddymami, ale mimo wszystko trzeba mieć jakiś umiar by
Wczoraj jako 37 latek kochałem się z 15 latką. (przypominam ze to jest wiek zgody a nie 16 jak niektórzy myślą). Panna nie pochodzi tez z „bidula czy z jakiejś chorej rodziny. Rodzice są dobrze sytuowani, ona miala ochotę przeżyć pierwszy raz z gościem który jak to określiła, potraktuje ja z szacunkiem zaangażowaniem. Z racji tego ze moja matka to skrytykowała pytam mirkow. Czy to jest chore? #zwiazki #sex
Źródło:
https://www.fakt.pl/wydarzenia/polska/warszawa/dawid-zukowski-nie-zyje-czy-ojciec-chlopca-pojdzie-do-nieba/0kfgnep?utm_source=www.fakt.pl_viasg_fakt&utm_medium=referal&utm_campaign=leo_automatic&srcc=ucs&utm_v=2
Niektóre bordo dla poklasku gotowi się zeszmacić.
O czym ty człowieku piszesz?
A bekazkatoli dlatego że te "zasady" są tak głupie że szkoda szczempić ryja. I jeszcze ten ksiądz udowadniający tę głupotę.
Można zamordować dzieciaka z zimną krwią a potem "pójść do nieba" bo się jednak pożałowało tego czynu. No głupszej rzeczy ciężko będzie wymyśleć. ¯\_(ツ)_/¯
Katolicy wyśmiewają(żeby tylko) lgbt - dobrze
niewierzący wyśmiewają katolików - źle
Profesor Kali byłby z ciebie dumny.
@mister_pink: A to ja tak napisałem? Nieźle potrafisz wnioskować ( ͡° ͜ʖ ͡°) Czyli sam przyznałeś, że wyśmiewasz katolików tylko dlatego, że są katolikami? Zarąbista tolerancja. No ale ty przecież jesteś ponad tymi żałosnymi katolami... ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@veldrinn:
Wyśmiewam"logikę" katolicką i te tak zwane przecz ciebie "zasady" - bo są po prostu głupie.