Aktywne Wpisy

Batonoski +107
#przegryw miałem tego nie robić, żeby nie czuć paraliżującego cringe'u ale w końcu jestem masochistą i atencjuszem, a to zobowiązuje
#pokazmorde
#pokazmorde
źródło: temp_file5539583139071464794
Pobierz
e1thx +253
Jestem za równością, ale...
#p0lka #logikarozowychpaskow #dyskryminacjamezczyzn #statystyka #rozowepaski
#p0lka #logikarozowychpaskow #dyskryminacjamezczyzn #statystyka #rozowepaski
źródło: 1
Pobierz

źródło: comment_CGQb3tvYGd9XkXvaCfVaOtCT16mCuGyk.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
PS: Zielone nicki radzę ignorować. Dodatkowo tych, którzy nie trzymają poziomu dodawać do czarnej listy (najechać na nicka, poczekać 2 sek i kliknąć
Komentarz usunięty przez moderatora
@MikolajDSobczak: Poczekać / ochłonąć
@MikolajDSobczak: Musisz robić tak: hate na Islam, coś o gejach że Rosja dobrze robi, KORWIN KRUL. Można zmyślać. Bordo będzie za parę dni.
@MikolajDSobczak: Rozpędził się z ignorowaniem zielonych nicków, zapomniał, że te wpisy są nie tylko dla Wykopowiczów ale też dla starego, bardziej zresztą dojrzałego na pewno grona odbiorców z Blipa.
@MikolajDSobczak: Cieszę się, że jest Pan rozpoznawalny ale... tutaj to niewiele znaczy. Zieloni to często ludność napływowa z forum onetu lub innych tego typu ciemnych rynsztoków polskiego internetu, którzy pobuczą, powyzywają od idiotów, wyrażą kilka bzdurnych poglądów i znikają (1) albo ludzie jeszcze nie znający specyfiki wykopu (2). Swoją wypowiedzą potwierdził Pan drugą część tej