Wpis z mikrobloga

@lechwalesa: Niech się Pan się Panie Prezydencie nie zraża. Wykop to specyficzne środowisko w którym dominują ludzie bardzo krytycznie nastawieni do otaczającego świata co czasem potrafi być pozytywne. Sądzę, że po wstępnej burzy może wytworzyć się pewna symbioza. Z Pana temperamentem całkiem nieźle Pan tutaj pasuje :)

PS: Zielone nicki radzę ignorować. Dodatkowo tych, którzy nie trzymają poziomu dodawać do czarnej listy (najechać na nicka, poczekać 2 sek i kliknąć
  • Odpowiedz
@jestembordo: To nie "lizanie dupy" lecz zwykła kultura. Bez względu na to czy się zgadzam czy nie i bez względu na to jak oceniam przeszłość to zwracając się bezpośrednio do byłej głowy mojego Państwa używam formy grzecznościowej (per Pan). Tak samo jak pisząc do Ciebie z szacunku używam wielkiej litery.
  • Odpowiedz
@lechwalesa: Ok, napiszę jeszcze raz. Za obalenie rządu Olszewskiego Lech Wałęsa powinien zostać osądzony. Co z tego, że kreował się na opozycjonistę skoro donosił. Ale to pikuś. Lech Wałęsa jest GŁÓWNYM ODPOWIEDZIALNYM ZA BRAK LUSTRACJI I DEKOMUNIZACJI POLSKI. To przez niego w Polsce żyje się ludziom źle. Nie jest Pan mile widziany w tym kraju. Bratanie się z czerwonymi oprawcami, którzy wsadzili do więzienia mojego ojca za działalność opozycyjną to
  • Odpowiedz
co ma zrobić osoba która ma zielony nick i chciałaby tutaj od czasu do czasu zamieszczać komentarze?

@MikolajDSobczak: Musisz robić tak: hate na Islam, coś o gejach że Rosja dobrze robi, KORWIN KRUL. Można zmyślać. Bordo będzie za parę dni.
  • Odpowiedz
@maniac777 A jakie nicki będą mieć starzy czytelnicy tego profilu z Blipa, jak nie zielone? I co to w ogóle ma być za selekcja, skoro jest na odwrót, im bardziej bordowy, tym niższy poziom wpisów?

@MikolajDSobczak: Rozpędził się z ignorowaniem zielonych nicków, zapomniał, że te wpisy są nie tylko dla Wykopowiczów ale też dla starego, bardziej zresztą dojrzałego na pewno grona odbiorców z Blipa.
  • Odpowiedz
mnie Pan Prezydent zna, wie kim jestem, i raczej sądzę, że nie będzie mnie ignorował

@MikolajDSobczak: Cieszę się, że jest Pan rozpoznawalny ale... tutaj to niewiele znaczy. Zieloni to często ludność napływowa z forum onetu lub innych tego typu ciemnych rynsztoków polskiego internetu, którzy pobuczą, powyzywają od idiotów, wyrażą kilka bzdurnych poglądów i znikają (1) albo ludzie jeszcze nie znający specyfiki wykopu (2). Swoją wypowiedzą potwierdził Pan drugą część tej
  • Odpowiedz