Aktywne Wpisy

EjniaKK +99

redofrompolsza +148
Uważam, że dodatek do Wiedźmina 3 "Serce z Kamienia" jest ogólnie najlepszą historią w grze jaką spotkałem pod względem klimatu. Nawiązania do polskich dzieł, wybór pomiędzy złem, a złem? Z jednej strony dziwnie fałszywa postać o możliwościach większych niż w sumie najgroźniejszy potwór z jakimi idzie nam walczyć, z drugiej zachłanny szlachcic który dopiero gdy osiąga swój cel tracąc po drodze wszystko na czym mu zależało. Miłość, honor, demony, jak zawsze świetna

Opinie na jego temat za poprzedni sezon kształtowały głównie osiągnięcia na parkiecie w 3 spotkaniach z 6 meczowej serii z obroncami tytułu rodem z Oakland, tam zwalniał grę Duranta który w reszcie rozgrywek przejzdał sie po nim jak chciał.
Myśle, że gra Beva jest uosobieniem tego co prezentuje cała drużyna Clippers mianowicie: Ugramy tyle na ile się zaangazujemy, wypocimy na boisku. Podobnym hustlerem jest Montrezl harell. Obaj przymali jak na swoje pozycje.
Co do ruchu z paulem Georgem. Jak wygląda jego powrót do zdrowia? ostatni raz gdy go widzieliśmy na parkiecie, grał znacznie poniżej swojej normy. Mniej więcej od all star break. Wiadomo ile OKC dostanie za niego? OKC TO NAJLEPIEJ draftjaca druzuna ostatnich 15 lat obok GSW i paru innych.
#nba
-4 picki pierwszorundowe (unprotected)
-1 pic drugorundowy (protected)
-2 pic swapy